Lp. Zna netko jel daje možda neka banka kredit na osnovi odobrenog zahtjeva o potpori iz ruralnog razvoja.
Nevezano uz potporu, kad sam otvarao obrt vezan uz usluzne djelatnosti u jednom dijelu razgovora sa bankarima dotakli smo se i eventualnog kreditiranja u slucaju potrebe, tada je odgovor bankara bio pa znate, pa mi Vas pratimo (onog tipa "kao" stranka te prati) paaa,,,,,
sad sam (fala ti Boze) u situaciji kad ne moram razmisljati o kreditiranju ali sad mi pri svakom posjetu banci sluzbenice obavezno nude neke mogucnosti potpomaganja, da ne kazem kreditiranje, ma je*em Vam ma*er kad mi je "trebalo" bilo je mi mislimo na Vas a danas kad vide pozitivnpo poslovanje "i mi bi dio kolaca" e sad gospodo moja otisla je majka sa kolacima,,,
hocu reci banka ce Vas pratiti ako ne vidi preveliki rizik u vasem poslovanju i ako vidi svoju dobit u svemu tome,,,
Na ovoj temi mnogo smo pisali o tome sto nosi pozitvno rjesenje zahtjeva za potporu, pogotovo za mjeru 6.3
Bio sam svjedok nekoliko slucajeva kad sam bio u agenciji kad su ljudi dolazili sa ocima u kojima je tiltalo 115. k kn,,,
Naravno bez ikakva poslovna plana i bez ikakve vizije kako utrositi 115,k kn,,,
Mozda to nije slucaj sa jandricem ciji sam post citirao ali znam da vecina tih ljudi nije imala vise od 50% vlastitih sredstava za uloziti u to da se poslovni plan ostvari,,,
Gospodo, nitko nista ne daje zabadave, pogotovo ne bankari i europa,,,