Nisi jedini, ima još dosta ljudi u Slavoniji koji sada nisu pozvani, bit će ubrzo...mi smo jedini od naše ekipe dobili poziv za ponedjeljak.Da li tko zna raspored potpisa Ugovora za 6.2.1 .... dobili odluku ali nikakvih poziva jos za sad vezano za ugovor....a vidim da je Zg rjesen....slavonija u kojoj sam potpisi u ponedjeljak, a kod mene nista....
Transparentno nema što...znači nije izašla rang lista, što će reći da natječaj nije završen pak se ugovori dijele. Evo osobno nit sam dobio rješenje, nit mail nit boga jarca a prije tjedan dana već započelo potpisivanje s Dubrovnikom. Sad il ima za sve(a onda što nisu to i objavili kako i priliči) il izvode kojekakve kombinacije u svrhu grabljanja biračkog tijela.Nisi jedini, ima još dosta ljudi u Slavoniji koji sada nisu pozvani, bit će ubrzo...mi smo jedini od naše ekipe dobili poziv za ponedjeljak.
Čuo sam da je za sada 75 bodova granica obrade...Potpisuji se ugovori za 6.1,a ja jos ni u obradi nisam.
Ja sam dobio odluku i dodijeljeno mi je 76bodova, ali nisam pozvan na potpisivanje ugovora za Dubrovacko-neretvansku zupaniju.Čuo sam da je za sada 75 bodova granica obrade...
Poslije Osijeka ide Split...ako si dobio odluku dobit ćeš i poziv.Ja sam dobio odluku i dodijeljeno mi je 76bodova, ali nisam pozvan na potpisivanje ugovora za Dubrovacko-neretvansku zupaniju.
Obrade čega? Meni je dodjeljeno 74 boda!Ja sam dobio odluku i dodijeljeno mi je 76bodova, ali nisam pozvan na potpisivanje ugovora za Dubrovacko-neretvansku zupaniju.
Pozdrav, daj mi pliz objasni kako si to plaćao gotovinom, a imaš na izvodu iz banke transakciju. Mene savjetuju da sve ide sa žiro računa na žiro račun, a na to je visoka provizija na šalteru banke i zbog toga sam mislio otvorit žiro u banci koja daje karticu koju mogu provlačit u dućanima.Bila mi je kontrola za mjeru 6.3, imao sam sve osim naljepnica, kad stignu moram poljepit i slikat pa mu poslat.
Od papira gleda samo izvod iz banke, provjerava se da nisam za istu stvar dobio pare od grada ili zupanije. I to je to.
On samo provjerava jeste li ispunili poslovni plan.
I ne treba se placat preko racuna, moze se , ko sta sam ja i napravio, sve placat gotovinom.
Kaze isplata 2. rate otprilike za 2 do 4 tjedna
Isusa ti, ode se stvarno ne zna ko pije a ko plaća..uvik isto..sad je nebitno tko će što dobit a ko neće..bit je da na ovaj način države i državne institucije opstoje samo na brdovitom balkanu..pa da nije normalno ocjenjivati projekte koji stižu i nakon toga objaviti javnu rang listu..ne, njima treba godinu dana i onda izbace ovakvo neko sranje..Obrade čega? Meni je dodjeljeno 74 boda!
Ne pričamo mi o istoj stvari vidim. Jer su projekti za mjeru 6.2.1 ocjenjeni u 11. mjesecu. Dakle, provjereni, potvrđeni ili poslani na doradu i ocijenjeni. Sad reci dragi što sputava APPRRR da izbaci rang listu i jeli moguće da najviše bodova imaju prvo oni iz Dubrovnika, pa oni iz Zagreba itd. I slučajno je, reći ćeš, da je svaki put u gradu potpisniku ugovora vladajuća ekipa.Nece obradjivati uopce projekte koji budu bodovno ispod praga prolaznosti. Kad razmislite to ima smisla. Normalno da su ljuti oni koji nisu prosli, ali bodovi su bodovi. Jbg