Nema šanse, tek su na nekih 750 u obradi, odluke su na oko 600Znaci mogli bi sutra doci do 1000 projekata...
Nema šta biti problem, netko je mogao pisati da će ući u eko i nema se šta provjeravati, problem je konstanto nepoštivanje rokova od strane APPRRR. Ako se ne može odraditi neka zaposle ljude koji mogu.Kažu da je problem s eko proizvodnjom kojih navodno ima oko 1000, ovo poslje će ići puno brže preko arkoda
Ne znam zašto mene pitaš, ne radim za APPRRR, pitaj toga tko ti je rekao da je neslužbena odluka tu, ako to može znati, možda zna gdje je i zapelo.Timmy, dobio sam neslužbeni info da mi je donesena pozitivna odluka 04.03 a status je još uvijek u obradi , gdje je moglo zapeti?
Mađar, slovenac...ako si u sustavu pdv-aKo bi ti prodo novi traktor bez pdv-a
Dva mjesecaSlavonac1
Koliko je proslo vremena od pozitivne odluke za projekt do potpisivanja ugovora?
Jesam u sustavu pdv-a, sve razumijem za poslovni plan ali u Gudovcu mi je rečeno da mogu kupit npr. novog masea i uplatit na njihov račun inozemni i nrma pdv-a.Ako si u PDVu pisao si cijene bez pdva u poslovnom planu..(ukolilo se ne varam)
Cijenu koju si naveo za traktor je minimalna cijena koliko ga moraš platiti..
Sad vidi tko ti je pisao plan i što je pisano,sa PDVom ili bez...
A gdje piše da je to minimalna cijena koju mora platiti? To nije istina. Mora zadovoljiti minimalne tehničke specifikacije koje je pisao, dok se cijena ne gleda (npr. ako dobije popust, ako ne plati PDV...)Ako si u PDVu pisao si cijene bez pdva u poslovnom planu..(ukolilo se ne varam)
Cijenu koju si naveo za traktor je minimalna cijena koliko ga moraš platiti..
Sad vidi tko ti je pisao plan i što je pisano,sa PDVom ili bez...