ili nositelj, odnosno član OPG-a. ja imam ugovore na svoje ime, kao člana OPG-aMorate imati dokaz da je to OPG platio, dakle bilo placeno i gotovini ili preko racuna, morate imati ili racun na OPG ili neki kupoprodajni ugovor koji dokazuje da je OPG to kupio
Koji ste bili na inicijalnoj listi?Danas dobio pozitivni odgovor, ukupno 74 boda.... ne znam što dalje ide.... Oni zovu na potpis ugovora ili??
Mora se dokazati da je OPG taj koji je kupio stvar. Netko je gore napisao da može glasiti i na člana OPG-a, što bi bilo i logično budući da je zapravo u naravi vlasništvo OPG-a = vlasništvo članova koji odluče nešto upisati u OPG. Ali ja se ne bi s time igrao, ne košta vas ništa ako glasi na OPG Marko.... U gotovini možete svejedno platiti.Kad kupujem nove strojeve (mjera 6.1.1.) dovoljan mi je račun iz trgovine na kojem piše ime mojeg OPG-a, a mogu platiti gotovinom radi gotovinskog popusta? Sve strojeve koje sam ja gledao imaju popust na gotovinu.
Što se tiče traktora, kupujem polovni i je li dovoljan samo kupoprodajni na moje ime, ili da baš pišem OPG Marko.....?
Danas dobio pozitivni odgovor, ukupno 74 boda.... ne znam što dalje ide.... Oni zovu na potpis ugovora ili??
Vezano za primitak obje rate u jednoj godini, problem se može pojaviti jer ćete preći 80.500,00 kn primitaka i postajete obveznik poreza na dohodak, te morate plaćati doprinose (ukoliko ih ne plaćate po drugoj osnovi, tj. niste zaposleni)
Zašto bi bila muljaža, skinuto mu je 4 boda zbog greške u prijavi. Ako je i nakon tog skidanja na listi ispred vas zašto bi pobogu to bila muljaža...??
Jedino di je tu muljaža će biti oko eko proizvodnje. Po meni je tu previše bodovano. Natječaj je sastavljen da se bez eko proizvodnje teško može proći, posebno ako nisi u najnerazvijenijim područjima