• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Program ruralnog razvoja - 2017 do danas

Tutabugarin

Novi član
Tu od
22 Stu 2019
Poruka
6
Pozdrav, vidim da su svi u isčekivanju rezultata od ove godine , ja imam sasvim drugo pitanje ide li mjera 6.3.1 i iduće godine ? i koliko dugo mora biti aktivan OPG da bih se apliciralo? Zahvaljujem na pomoći

Raptor

Aktivni član
Tu od
13 Svi 2018
Poruka
232
Ne ide... sav iznos za mjeru 6.3.1 je iskorišten zaključno sa 2019.
Tek u novom programu 2021 možda

Tutabugarin

Novi član
Tu od
22 Stu 2019
Poruka
6
Ne ide... sav iznos za mjeru 6.3.1 je iskorišten zaključno sa 2019.
Tek u novom programu 2021 možda
Hvala obojici na brzom i konkretnom odgovoru, samo informacija ako se što pojavi na godinu da li je bio uvijet da je OPG duže od 1g aktivan ?

Agram NZG

Novi član
Tu od
14 Velj 2019
Poruka
23
Jel bio tko danas na potpisivanju? Navodno ministrica najavila povečanje alokacije za 6.3. 1?

splenkov

Član
Tu od
21 Ožu 2018
Poruka
54
Mislim da je bilo na dnevniku hrt-a
Uglavnom su rekli da povecavaju alokaciju za 6.3.1 i da ce bit dovoljno za oko 4200 poljoprivrednika

Posljednje uređivanje od moderatora:

Joza36

Član
Tu od
15 Lis 2019
Poruka
112
Eh, sada treba biti pametan. Kolike se sanse upasti u novu alokaciju sa 71 bod, odnosno sa 4500 mjesta ? 🤔

Inter

Član
Tu od
7 Stu 2018
Poruka
80
Hvala obojici na brzom i konkretnom odgovoru, samo informacija ako se što pojavi na godinu da li je bio uvijet da je OPG duže od 1g aktivan ?
Za prijavu na mjeru 6.3.1 ima samo jedan uvjet: ekonomska veličina od minimalno 2.000 do maksimalno 7.999 EUR, koju trebaš imati prije objave natječaja.

Aaron

Novi član
Tu od
29 Srp 2019
Poruka
18
"Na treći je natječaj pristiglo 6.013 prijava te je početna raspoloživa alokacija u iznosu od 279 milijuna kuna prvim izmjenama natječaja povećana na 344 milijuna kuna, a novim povećanjem alokacije na 474,3 milijuna kuna omogućit će se financiranje ukupno 4.250 korisnika, što je za gotovo 1.200 korisnika više u odnosu na broj korisnika koji bi bio financiran alokacijomod 344 milijuna kuna. S jučerašnjom potpisanim ugovorima ukupno je na trećem natječaju odobreno 2.890 korisnika u iznosu odobrene potpore 321 milijun kuna", zaključuju iz Ministarstva.

Joza36

Član
Tu od
15 Lis 2019
Poruka
112
Vjerujem da su ti šanse velike. Sigurno je njih 250 otpalo do sada
Tako se i sam nadam, koliki su samo recimo sami popunjavali pa nisu dobro popunili ili koliki su vec odustali i obrisali natjecaj (Kao i Ja skoro). Dosta ih je vec sigurno i kontrola izbrisala.

avialias

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2011
Poruka
540
Za prijavu na mjeru 6.3.1 ima samo jedan uvjet: ekonomska veličina od minimalno 2.000 do maksimalno 7.999 EUR, koju trebaš imati prije objave natječaja.
Ček ne kužim, gdje se vidi procjena veličine PG-a?
U AGRONETu u EVPG kalkulatoru?!!!

Pa mi smo malo gospodarstvo a piše tamo nešto više od 21.000€, procjenjuju mi ovce samo na 12.500€.
Da mi ih je barem prodat odmah za te pare?

Koliko onda vi do 8000€ imate zemlje u obradi? do jedno 8ha?!!!

Ili ja nešto ne kužim...

Raptor

Aktivni član
Tu od
13 Svi 2018
Poruka
232
Ček ne kužim, gdje se vidi procjena veličine PG-a?
U AGRONETu u EVPG kalkulatoru?!!!

Pa mi smo malo gospodarstvo a piše tamo nešto više od 21.000€, procjenjuju mi ovce samo na 12.500€.
Da mi ih je barem prodat odmah za te pare?

Koliko onda vi do 8000€ imate zemlje u obradi? do jedno 8ha?!!!

Ili ja nešto ne kužim...
Nisam siguran da je ovo zadnja važeća tablica, ali po ovome možeš izračunati

Posljednje uređivanje:
Na vrh