Ma brus.Evo odradila ja sajam - koja makljaža....Ujutro utopila ja trideset kila roge na osam kuna,nešto pardajza na deset,i to išlo tako ko blentavo jedno pol ure,prvo su mi uzeli sve sitne pa nisam imala za uzvratiti - sve po dvijesto i po sto kuna,A onda - više nisam niti trebala ništa uzvračati.trgovina stala i ni makac.I gledam ja oko sebe i u roku keks polovim element - mafiozi spustili ciene - paradajz natrag na osam,roga na sedam.Uru vremena mi je trebalo da se ubacim u igru - kilavilo se nešto pomalo,a onda mi puko film - ušla u igru,i od onda predahnula nisam.Rasprodala rogu u roku zum,na sedam,ajd,uloviš nekoga na osam,paradajze,starinske sve na deset,normalni na osam rasturala,ali nije prošlo više od sto kila toga norrmalnoga.Baburu nisam prodala ništa - brojkama i slovima - ništa - ne računam par kila što me bakice iznervirale sa prebiranjem i prevrtanjem.Kog sam se vraga u mraku dizala i išla je nabrati sto kila.Eno mi je u kombiju.I paradajzericu sam morala dati na pet kuna - a kak krasnu sam imala - i nje mi je ostalo,ali malo,desetak kila..ma budem ja sutra na placu paradajz opet lupila deset kuna,tam ide.Ajoj,male krastavce sam na deset rasturila - što su me šokirano gledali kad ja lanem - deset - a je,macice,dok sam nudila i molila na šest,a,onda bili veliki oni od četiri cm,sad ovi od osam na deset dobri,kad drugih nema.
Moram pošpricti paradajze,a tak mi se neda - kako je krasan,sjajan,cakli se - kad ga muž pošprica bude opet zamusikan.