• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Proizvodnja rajčice

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,055
Zena kupila flance i stavili u plastenik, a s obzirom da bilo jako vruce u plasteniku zena rekla da ga otvori. Sa sjeverne strane imam vrata a s juzne 3 prozora. Jel moguce da mi vjetar spalio paprike i paradajz ili je nesto drugo u pitanju? Doslovno izgledaju spaljeno...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,055
A onda ih je sunce spalilo...koje bi bilo rjesenje? Sjena na plastenik gore? Nisam doma...slikam sutra...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,113
@llmb0611 i @DARIJUS ovako izgledaju naše paprike, bliže vratima, okvirio sam ih s crvenom crtom. Supruga sumnja da su pozeble od hladne noći i jakog mraza, koji dan iza sadnje?

Paprika 1.jpg
Da li Vi razgovarate o jednako takvoj pojavi?

Paprika 2.jpg

(To sam malo prije fotkao, dok sam išao postaviti i kolce pokraj paradajzi...)

unnamed (2).jpg

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
296
ti "nekaljeni" flanci kod susjeda, radi se najčešće o izduženim prijesadnicama golog korjena, koje kad dođu iz klijališta ili plastenika na sunce, dobiju opržotinu od sunca po cijeloj stabljici.
Na suncu su bili i jedino se supstrat posušil brzo. Nekakvih anomalija ili prženih listova nije bilo. Sad idu malo na hladno, ali je problem kaj nemrem ostaviti preko noći vani. Temperatura je od 8-10 stupnjeva, ali stalno divlja neki vjetar

Najnoviji postovi

Na vrh