• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Proizvodnja rajčice

dady

Član
Tu od
22 Sij 2015
Poruka
156
koje vodotopivo gnjoivo vam se pokazalo dobro i cjenovno prihvatljivo,ja sam do sad koristio novalon oko 65 eura 25 kg.ali mislim da cu početi uzimati toru pakiranje od 10 kg.oko 20 eur,a potpuno indetičan sastav kao novalon...znači za 4-5 eura manje dobijem 5 kg više...imam 2500 sadnica

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,730
Ja sam do sada u voćnjaku i u bašči koristio yara kristalon... I nisam baš bio zadovoljan.

Sad sam uzeo neko od bio plantella...

S torom sam čuo od ljudi da su zadovoljni.

Koristio sam i ponovit gel 20-20-20 + microelementi I isto mi je OK

dady

Član
Tu od
22 Sij 2015
Poruka
156
čuo sam za gel gnjoiva ali nisam radio s njima ne znam koja je točno razlika,bas sam gledao od Fito prometa neki gel Grogreen vegetative prema opisu proizvoda ispada da gela ide manje nego vodotopivog...npr.za ovaj piše 5-10 kg/ha što je puno manje nego novalon pa sam nekeko skeptičan...

Najnoviji postovi

Na vrh