asestic
Član
- Tu od
- 12 Sij 2010
- Poruka
- 601
Cinto f1 RZ trebate svakako probati, mrak rajčica. Nisam uočio nikakav nedostatak na njoj. Moja preporuka.
I kod mene je bio na probi ove godine dobar.
Pozdrav¨!
Cinto f1 RZ trebate svakako probati, mrak rajčica. Nisam uočio nikakav nedostatak na njoj. Moja preporuka.
Do koje etaže ide?Cinto f1 RZ trebate svakako probati, mrak rajčica. Nisam uočio nikakav nedostatak na njoj. Moja preporuka.
Plevak bok,što te nema?Nije valjda da zakapaš skupljene kune da ti ih Linič ne mazne?
Do koje etaže ide?
Do sada nisam jeo bolju rajčicu od volovskog srca. Jel ima tko preporučiti nešto okusom slično.
Išao sam 6 etaža i pored ovih velikih vrućina ovog ljeta odlično se oplodio. Plodovi na svim etažama ujednačeni, okrugli, 250-300gr, tvrdoća zadovoljavajuća, ukusan i mesnat, ljepe crvene sjajne boje.
Hm, a u katalogu piše do 200gr, baš interesantno. Hvala na infu. pozdrav!
Je Plevak,piše dvijesto grama,ali čovijek je to pincirao na šestoj etaži pa je normalno da su plodovi krupniji jer se sva hrana koristi za njihov rast,a ne i za daljnji rast stabljike i plodova na njoj.Mislim da je to cijela mudrost.
Nazvati ću te neki dan da mi naručiš Peters pepers.
Siki to je niski paradajz? Jel se to pod tom težinom izvalilo? Poz
Johabica mislim da nisi u pravu što se tiče krupnoće ne kažem da nema utjecaja ali to zavisi od nečeg drugog. Ja sam ove godine imao Bobcat koji je po katalogu 220 grama a moj prosjek ne pojedini nego prosjek je bio 700 grama imaš ga na slici u prijašnjim postovima.
Ah Siki,ne kažem ja da i drugi činbenici ne igraju ulogu u krupnoči plodova,samo da je jedan od njih i zalamanje vrhova.Tako se dobiva i na krupnoči i na ranijem prispječu berbe.
jes', a jedan od najbitnijih čimbenika je azot i voda :mrgreen: Ja sam ove godine imao Monroe koji je 200g., a uglavnom su bili oko pola kile :mrgreen: pa i 700g. sam' što se nisu mogli čuvati duže od tri dana :rolfer: Štaš' kad narod ovde voli big beef.
Ma ni ti nisi posve u pravu ostavi vodu a drugo izbaci.