johabica
Iskusan lik
- Tu od
- 8 Tra 2012
- Poruka
- 4,529
Moj paradajz nije tako lijep ko @sanjin, nije imao grijanja, smrzavao se i patio, ali je dosta dobro za onakve uvjete napredovao, i nakon svega, sad kad se našlo nekoliko zrelih plodova (ma to su izuzetci, do neke berbe će još proteći bar dva tjedna) - šok.
dvije sorte - dva paradajza dobre teksture, boje, ali bezukusna.
Ako u berbi bude ovako, budem se jako nervirala.
Isto tako, nije tema, ali ću reći - gledam papriku, to je već odavno trebalo biti u punoj berbi odkako su se zametnule - ali ja jedva na četristo kvadrata naberem svaki dan desetak kila. Ma i manje. I to nisu kapitalci od dvijesto - tristo grama. To su paprike sedam u kilu, nekih i više - to samo stoji i ne vidi se neki napredak u nalijevanju i porast.
Ovako nešto ja ne pamtim da sam imala. Inače je na lisnu masu nakon onih problema prekrasno napredovala, i na visinu - ali - ništa nije kako treba.
dvije sorte - dva paradajza dobre teksture, boje, ali bezukusna.
Ako u berbi bude ovako, budem se jako nervirala.
Isto tako, nije tema, ali ću reći - gledam papriku, to je već odavno trebalo biti u punoj berbi odkako su se zametnule - ali ja jedva na četristo kvadrata naberem svaki dan desetak kila. Ma i manje. I to nisu kapitalci od dvijesto - tristo grama. To su paprike sedam u kilu, nekih i više - to samo stoji i ne vidi se neki napredak u nalijevanju i porast.
Ovako nešto ja ne pamtim da sam imala. Inače je na lisnu masu nakon onih problema prekrasno napredovala, i na visinu - ali - ništa nije kako treba.