na starijem lišću , mlado lišće nema simptomejel to pojava na mladom lišću ili starijem?
za herbicide imam posebnu špricu samo za njih , tako da nije bilo šanse .Rajčicu do tada nisam špricao sa nićim , tek kad sam vidio da mi se "razboljeva" sam pošpricao.Koristiš li herbicid možda kojim slučajem ili si špricao tom špricom?
Tog sam se i bojao.Mislio sam sve zaražene biljke počupat i u eko kontejner?ukoliko je zahvaćeno samo lišće, bez da ima ikakvih oštećenja na peteljkama lista ili stabljici, nažalost je plamenjača...
Prihrana preko lista a ni kap po kap još nije bila, ali je bila dobra osnovna gnojidba sa hidrokompleksom , peletiranim gnojivom i kalcij nitratom sve skupa sam zafrezao i onda sadio-ko i uvijek.Valjda bi mi odmah biljka bila spaljena a ne sada kad je vec podosta narasla.jel si sta prihranjivao??
Tog sam se i bojao.Mislio sam sve zaražene biljke počupat i u eko kontejner?
Prihrana preko lista a ni kap po kap još nije bila, ali je bila dobra osnovna gnojidba sa hidrokompleksom , peletiranim gnojivom i kalcij nitratom sve skupa sam zafrezao i onda sadio-ko i uvijek.Valjda bi mi odmah biljka bila spaljena a ne sada kad je vec podosta narasla.
Jesmo probali smo , to je najbolja rajčica na tržištu .Delikatesa , a ne na kile , pa udri octa i ulja i soli.Jel neko probal onu rajsku rajčicu iz konzuma i tih dućana?
Pa ima.Nema slika....