Jesu li donje etaže bolje, ili su takvi od početka?Plastenik zasjenjen je u pitanju...
Zorane, imam sljivara Dino. Presporo zrije.Trči, trči pa crvena. Sadili smo je sredinom 6.mjeseca. U 10 dana 70 kila.Ili se treba čekati da ih baš puno pocrveni? Luda sam,ljudi me zivkaju.Mozda odjednom dođu ? Koliko puta tjedno će se brati? Imam milijun pitanja.Prvi put sam sadila šljivaricu. Urod je izvrstan, ali baš je sporo zrenje.Najmanje posla oko njega, otporan na bolesti i dobar za kuhanje.
Prinos je ok
Zorane, imam sljivara Dino. Presporo zrije.Trči, trči pa crvena. Sadili smo je sredinom 6.mjeseca. U 10 dana 70 kila.Ili se treba čekati da ih baš puno pocrveni? Luda sam,ljudi me zivkaju.Mozda odjednom dođu ? Koliko puta tjedno će se brati? Imam milijun pitanja.Prvi put sam sadila šljivaricu. Urod je izvrstan, ali baš je sporo zrenje.
Ja imam nekoliko grmova rio grande. Meni to isto. Nikakvih boleština, puno plodova po stablu, ukus 7/10, također šljivar, nije F1. Plodovi najzdraviji od svih vrsta koje imam. Bez ikakvih anomalijaNajmanje posla oko njega, otporan na bolesti i dobar za kuhanje.
Prinos je ok