pozdrav evo moja rajčica je pri kraju pa podjelim iskustva a isto molim svjet za koju sortu se na godinu odlučiti,proizvodnja mi je bila vani na foliji sorta troy f1(oko 1000)sadnica,za pokus sam uzeo jos 10 sadica hectora,10 bob cat i tomsk f1 šljivar sam imao torquay f1.od svih sorti svima je okus ko(nije plastičan),također troy najmanje puca i nekako bi rekao a ima najbolji prinos,sve je sađeno 01.05.i još uvjek beremo za potrebe štanda,prodavali smo i na veliko i u restorane i na štandu i nitko se nije žalio na kvalitet kupci su bili zadovoljni,šljivar (torquay f1)je više kao onaj starinski,pun cvijeta i plodova ali nisu krupni i primjetio sam da se ubrzo nakon berbe(pogotovo sad kad je pri kraju)smežura s gornje strane kod peteljke i primjetio sam kao da ga manje napada tutta absolut doduše to može biti i jer mu je grm više raširen(otvoren)pa zaštita bolje odradi posao u usporedbi s troy f1 kojem su plodvi više skriveni.što je tiče sorte troy 1 dogodine ću je svakako saditi,ali namjeravam ubaciti još koju sortu i povećati proizvodnju odnosno saditi u 2 ture tako da imam i kasne rajčice,molio bih preporuku za još koju sortu pogotovo šljivar,da li je netko sadio torbay f1(niska pink rajčica od Beje)