Ima dva metalna klipića, lijevo i desno, jedan otvara prema razvodniku a drugi zatvara preliv prema buretu ili ide u kontra radnju.Da li si vadio metalni "klipić"?
Probao staviti novi manometar ali ništa. Prskalica radi iako mi se čini da je tlak prevelik jer izbija cijevi koje dolaze na grane. Vrtnjom one velike matice nema nikakve promjene. Kupio novi regulator, ovaj sa crvenom maticom i također nema pomaka niti na starom niti novom manometru. Šta da slijedeće pokušam ?Ok, hvala. Probat ću prvo manometar skinuti i pogledati
Molim ako netko zna nek se javi, treba mi prskalica a svako malo izbije cijev pretpostavljam od prevelikog pritiska. Hvala unaprijedProbao staviti novi manometar ali ništa. Prskalica radi iako mi se čini da je tlak prevelik jer izbija cijevi koje dolaze na grane. Vrtnjom one velike matice nema nikakve promjene. Kupio novi regulator, ovaj sa crvenom maticom i također nema pomaka niti na starom niti novom manometru. Šta da slijedeće pokušam ?
Postao sam sliku neki dan i sad vidim da je više nema .. evo ponovoAjde poslikaj taj regulator kako je montiran na cijevi,i mjesta na kojima izbije cijevi