• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prskalice AGROMEHANIKA Kranj

• Temu pokrenuo BAGERISTA
  • Datum prvog posta

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,705
Jel zna netko jel se ovaj ispusni ventil s filterom ušarafi na ovaj mesingani dio na lagvu prskalice ili kako je to spojeno?

Puklo mi je to kučište gore i sad malo tu kaplje.
Jel to ima drugo za kupiti u trgovinama ili?

Inače u buretu je taj metalni dio fiksni i mislim da se ne može izvaditi van.
To ti se odvrne na navoj je
Ja sam to pred par godina mijenjao,ali sam mijenjao i onaj mesingani dio,nisam više ssiguran zašto,dali je bi nagrižen od sredstva ili nije pasao navoj,uglavnom i taj mesingani dio,je sad plastični za kupiti,nema više mesinganog

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,474
Jel taj mesingani dio nekako pričvršcen za spremnik (zaljepljen), ili je postavljen kao sifon na sudoperu?

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
720
Sada pišem napamet ali ne vjerujem da je bilo što posebno pričvršivano za taj spremnik od stakloplastike. Vjerovatno postoji samo otvor u spremniku i kroz njega su donji (vanjski) i gornji (unutarnji) dio međusobno spojeni a sve dihta preko one okrugle gumice sa donje strane, nema tu neke velike nauke. Drugi je par rukava kako ćeš dosegnuti taj unutarnji dio izvana da ga izvadiš ili kasnije namontiraš. Na manjoj prskalici to možda i nije toliki problem.

Najnoviji postovi

Na vrh