KRESO kaže:je od RWA je jer koliko sam tražio samo oni imaju tako nešto , a da to što se tiće kvalitete sijati ću krušne sorte dok cjena bude drugačija za njih ,jer sam ove godine imao ludwig i nisam se baš proslavio ,možda zbog suše ali nisam zadovoljan sa njim :blackeye
nešto si krivo shvatio al je dugo za objašnjavat pa ću napisat u kratkim crtama...pikovi i zadruge proizvode sjeme i za bc i za polj. institut os...ne misliš valjda da oni sami proizvedu svu količinu sjemena svojih sorti :?bogec kaže:primjetio sam da sad puno pikova i zadruga ima sjemensku pšenicu i tu ima svačega , večinom je to klasa ispod iliti generacija ispod nego što imaju bc institut il osječki jer oni imaju suradnju sa oplemenjivačima, tak da je bolje kupit od njih za par lipa skuplje jer se dobije generacija prije
matija kaže:nešto si krivo shvatio al je dugo za objašnjavat pa ću napisat u kratkim crtama...pikovi i zadruge proizvode sjeme i za bc i za polj. institut os...ne misliš valjda da oni sami proizvedu svu količinu sjemena svojih sorti :?bogec kaže:primjetio sam da sad puno pikova i zadruga ima sjemensku pšenicu i tu ima svačega , večinom je to klasa ispod iliti generacija ispod nego što imaju bc institut il osječki jer oni imaju suradnju sa oplemenjivačima, tak da je bolje kupit od njih za par lipa skuplje jer se dobije generacija prije