Ovako, imam jedno konkretno pitanje pa ukoliko netko ima dobar savjet neka ga slobodno kaže. Prošle godine smo prskali žito sa otopinom Uree i u prskalicu smo još dodali 0,5 litara/ha Artea+ sredstva protiv bolesti. Pošto je žito bilo super i navedena kombinacija mi se pokazala odlična naravno da ćemo to ponoviti, e sada sam jos mislio dodati sredstvo Starane 250 protiv trave, iako smo prskali na jesen sa Tenom, pokazuje se na nekoliko mjesta da ima trave jer nam ove njive nisu baš u top stanju što se trave tiče pa bi ovo bilo za svaki slučaj jer smo par godina kombajnirali šikaru pa sad pušemo i na hladno :rolleyess: Jednino što me zanima jest dali će to biti malo prevelik "bućkuriš" i dali bi mozda bilo bolje odvojeno prskati protiv trave? Zna li netko kakva je interakcija ovih dvaju sredstava? Unaprijed hvala na odgovorima i savjetima! Usput da bacim i cijene kod nas, Starane 273 kn/litra a ide ga 0,6-0,8 litara/hektar i Artea+ 413 kn/litra a ide 0,5 litara/hektar, sve skupa oko 1400 kn za 4 hektra, al ajde kad ide krava nek ide i tele 8) pa nek bude žito kak spada!