Može , propuštanje glave je nepredvidivo , i uvjek se desi iznenadaako se stavi antifriz u motor u kojem nije do sad bio, da li postoji opasnost od toga da propusti brtva glave? Eventualno propuštanje kilera me ne brine naročito jako, jedino to glede glave![]()
ako se stavi antifriz u motor u kojem nije do sad bio, da li postoji opasnost od toga da propusti brtva glave? Eventualno propuštanje kilera me ne brine naročito jako, jedino to glede glave![]()
ja imam iste brige , imam preko 8 let antifriz unutra i ozbiljno razmišljam o vodi .
Postoji mogučnost da antifriz "pojede" lošu brtvu glave, nebi bilo prvi put.ako se stavi antifriz u motor u kojem nije do sad bio, da li postoji opasnost od toga da propusti brtva glave? Eventualno propuštanje kilera me ne brine naročito jako, jedino to glede glave![]()
znaš , več sam to prepričaval , kad jeprofesor umjetnosti otkidal filter od ispravne cigarete , pa su ga pitali zašto to radi .zašto razmišljaš da metneš vodu umjesto antifrizathink):
Aparat za mjerenje točke ledišta antifriza nemože izmjeriti točku ledišta kod staklopera.