Može , propuštanje glave je nepredvidivo , i uvjek se desi iznenadaako se stavi antifriz u motor u kojem nije do sad bio, da li postoji opasnost od toga da propusti brtva glave? Eventualno propuštanje kilera me ne brine naročito jako, jedino to glede glave
ako se stavi antifriz u motor u kojem nije do sad bio, da li postoji opasnost od toga da propusti brtva glave? Eventualno propuštanje kilera me ne brine naročito jako, jedino to glede glave
ja imam iste brige , imam preko 8 let antifriz unutra i ozbiljno razmišljam o vodi .
Postoji mogučnost da antifriz "pojede" lošu brtvu glave, nebi bilo prvi put.ako se stavi antifriz u motor u kojem nije do sad bio, da li postoji opasnost od toga da propusti brtva glave? Eventualno propuštanje kilera me ne brine naročito jako, jedino to glede glave
znaš , več sam to prepričaval , kad jeprofesor umjetnosti otkidal filter od ispravne cigarete , pa su ga pitali zašto to radi .zašto razmišljaš da metneš vodu umjesto antifriza think):
Aparat za mjerenje točke ledišta antifriza nemože izmjeriti točku ledišta kod staklopera.