goran007
Član
- Tu od
- 12 Sij 2014
- Poruka
- 80
Aaa izvini,, rucak je,,sarma na stolu )Ovo mi je promaklo, nisam ni kužio dok je MUHA dao mig na to. Ovo zaokruženo i nagorjelo na "briki" pokazuje da si ti iz nekog razloga duže vrijeme jako mučio tvoj anlaser. Sve smo bliže mojim naklapanjima o unutrašnjosti anlasera.
View attachment 47398
A i ovaj tvoj izvještaj o mjerenju ide tome u prilog. Meni se čini da si ti sredio svoj anlaser. To znači da bi u dučanu - servisu mogli ispitivanjem ustanoviti da je akumulator dobar...
Vrtiš me u krug 😖 treniraš mi vijuge.
Gooooraaaneeee pa kud sad ode, ja ne gledam nogomet da ti probam pomagati, a ti odeee s foruma nekamo na gemišt
Stari akumulator poslje ove zime,nije mogao skoro pa nikako,,
..s obzirom da je 3 godine,i da nema punjac,,kupio sam novi,,i stari je bio 110 ah varta,,pa sam htjeo kupiti jos jaci..i kupio sam najjaci sto imaju,,jaci koji je sljedeci nemam ga gdje staviti..
. Tuzno kakvo vrijeme doslo,,sta god kupis be valja...
..ali eto,mozda i nije do akumlatora jel..
Znaci poslje ove zime,traktor nije mogo paliti sa tim starim akumulatorom vartinim plus 60ah sa auta,,,
..kasnije sam sa drugog auta spojio drugi aku koji je 100ah i onda su zajedno njih dvojica upalila traktor na -1 stupanj mozda
Hm..mogao bi nesto probati/izvesti..dok uhvatim vrijemeAj ti spoji taj akumulator na auto pa vidi kako njega pali. Ja bi rrkao da su ti piksne na anlaseru gotove pa tesko vrti.
Upali auto deset puta za redom ali ga ugasi cim upali tako da ga ne stigne nafilati.
Nadam se da nemas neki 1.0 motor jee nebus nista saznao.
Vidi da li teze vergla nakon deset paljenja.