B
Bobo
Guest
Dakle:
Novi traktor i i prikljucci
Dijelovi za traktore i prikljucke
Ulja, maziva, gorivo (plavi dizel i gorivo za motornu pilu)
Gnojivi, sjeme, spricovo
Brat se bavi pcelama, ap su tu kupuje sva moguca razno razna pcelarska oprema, ukljucujuci i staklenke za maloprodaju meda...
Jedan auto nam je upisan u OPG, pa moras napisati putni nalog kad ides npr. u Gudovac na sajam i onda dovijes povrat poreza za to gorivo i amortizaciju po km... (te naloge pises napamet na kraju godine iako nisi isao u Gudovac, ali ono, kad se moze...)
Razni alat...
Potrosni materijal (elektrode, rezne i brusne ploce, zicane cetke, i slicno...)
Mozda sam nesto i zaboravio, ali to je u sustini to...
Sredstva za ciscenje ne kupujem, nego dobijem IDEAL paste za ruke koliko mi treba, tak da ono... A ostalo tipa mobitel i to, to nam je nekako glupo...
Stari jos nesto mozga da li da rezije ubaci u taj popis ili ne, ali mislim da ce ici i to.
Eto, toliko od mene.
Novi traktor i i prikljucci
Dijelovi za traktore i prikljucke
Ulja, maziva, gorivo (plavi dizel i gorivo za motornu pilu)
Gnojivi, sjeme, spricovo
Brat se bavi pcelama, ap su tu kupuje sva moguca razno razna pcelarska oprema, ukljucujuci i staklenke za maloprodaju meda...
Jedan auto nam je upisan u OPG, pa moras napisati putni nalog kad ides npr. u Gudovac na sajam i onda dovijes povrat poreza za to gorivo i amortizaciju po km... (te naloge pises napamet na kraju godine iako nisi isao u Gudovac, ali ono, kad se moze...)
Razni alat...
Potrosni materijal (elektrode, rezne i brusne ploce, zicane cetke, i slicno...)
Mozda sam nesto i zaboravio, ali to je u sustini to...
Sredstva za ciscenje ne kupujem, nego dobijem IDEAL paste za ruke koliko mi treba, tak da ono... A ostalo tipa mobitel i to, to nam je nekako glupo...
Stari jos nesto mozga da li da rezije ubaci u taj popis ili ne, ali mislim da ce ici i to.
Eto, toliko od mene.