Za JD 3650,nisam našao a za 4X55 ima ovdeTeško ces to naci a da neplatis ja sam isto tražio za JD4755 za motor pa nema nitko.Al sam nasao na jedno mjestu radionicke i sad imam kompletno sve.
za 3650 sam pretražio na netu sve živo i za đabe nemoš ništa nać sve se masno plača ipak je to JD :weedman:
jedino pitat nekog koje radio u piku sa tim traktorima pa se možda nešta nabavi ili od nekog servisera posudit pa kopirat :madmana:
Za JD 3650,nisam našao a za 4X55 ima ovde
http://www.sendspace.com/file/d8gi9n
Registruj se na ovaj forum pa skini odavde.Ako su isti onda je to to.Ej skinuo sam al mi se čini kao da fali stranica dosta ima do 165 ili 175 a ostalo nema.
Pozdrav
Dali netko ima možda radionički priručnik za traktor john deere 3650, naravno u elektroničkom obliku?
U naprijed hvala!
Ako tema nije na pravom mjestu otvorena, neka je administratori prebace.
pozdrav vidim da imas 36 50 i ja sam ga kupio prije par dana pa me zanima kako znati dali je prednja vuca ukljucena jer nereagira nikako na tipku gdje se pali a cinimi se da je ukljucena jer na betonu ostavlja plavi trag od prednjih guma
Pozdrav
Dali netko ima možda radionički priručnik za traktor john deere 3650, naravno u elektroničkom obliku?
U naprijed hvala!
Ako tema nije na pravom mjestu otvorena, neka je administratori prebace.
hvala probat cu kad dođem sa posla a sto se tice traktora kupljen je u valpovu mozda si ga i vidjeo kod josipa on ima onu halu na obilaznici u valpovu.
kad stisnem kvacilo promijeni mi zvuk jel znas mozda u cemu je problem jeli lamela pri kraju ili je nesto drugo u pitanju.