Ako nekaj mrzim, onda mrzim taj štop-šalter, to nikak nisu napravili, stalno problemi oko toga, više ne radi nego kaj radi.
Trebalo bi ugraditi onakve potisne tipa Yugo, Torpedo kak ima, valjda se bude nekad našlo vremena za preradu.
Kolega, ŠANANA nemam ti ja ništa protiv toga da ga ti mrziš,
, ali ja i dalje tvrdim da je to jako kvalitetan i jako robustan štop šalter. Jednostavan je da bolje ne može biti, dva kontakta i jedna pločica na oprugi.
(Slažem se da je Yugo imao kvalitetan štop šalter)
Problem leži u: mojem, tvojem, našem i vašem pristupu održavanju traktora i tog šaltera. Njegova zaštitna gumica mora uvijek biti ispravna, jer ne treba u njemu biti pol kile blata i slično.
Nisam za dogradnju i nema nikakve potrebe dogradnji, nikakvih releja na štop svjetlo, ili na traktore - općenito. Skoro ni jedan relej ne podnosi prašinu, blato, vodu, a doprinosi povećanju kvarljivosti strujnog kruga iz puno razloga. Traktor mora biti sa jednostavnim i robusnim rješenjima i sklopovima. Radije sam za deblju žicu na svakom strujnom krugu i jednostavni cuk šalter
(potezni prekidač), nego za gospodske, kombinirane ručice žmigavaca, svjetla, sirene itd.
Hebeš to.
Uzgred, znaš koji još vrlo jaki sklop "prekidač + relej" u suradnji sa ljudskim nemarom i ne održavanjem napravi jako puno pizdarija. Prekidač paljenja i automat na anlaseru zajedno, najviše na kombajnima i nešto rjeđe traktorima. Gazda odradi sezonu, pobere lovu od mušterija, opere novi kombajn i parkira ga, do druge godine.
Je, malo morgen. Sve je bilo puno prašine, dok je prao napravilo se i blata, imalo je vremena ljeto dan polako oksidirati i eto ti vraga. Dojde nova sezona gazda kresne novi kombajn i prvi dan razletel mu se anlaser. Složiš mu anlaser sutra ga donese natrag, ponovo se razletel, ali ne da ni primirisati novom kombajnu. Odeš mu doma na silu, skineš prekidač paljenja i pokažeš u lice: na, gledaj gazda, cvika ti prekidač paljenja od lanjskog blata i hrđe, opruga ga nema šanse vratiti, relej anlasera - njegov automat ima struju i tak' dugo drži anlaser ukopčan u zamašnjak dok se jadni rotor ne razleti. Tek jedan od mojih razloga zašto nisam za previše releja na traktorima.
Da okončam ovaj moj esej - ti su štop šalteri sasvim OK, mi smo kao korisnici puno manje OK za njih - u tome je kvaka problematike.:icon_e_biggrin:
Ovo je samo moje skromno viđenje i iskustvo, nema potrebe da ovo Vi drugi smatrate obvezujućim