• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radna svjetla

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,334
Pa u trgovini ne možeš birati štop šalter, pogotovo onaj od IMT, kupi se onaj jedini koji imaju.
Koštao je 40tak kuna, uzeo bi i od 200kn da nemam nikad više problema.
Obično ja stavljam novi 2 dana prije tehničkog pregleda.
Ja na završetke stavljam
tubetti-terminali-preisolati-in-pa6.6-pkd-default-applicazione-01.jpg
i stisnute sa ovim kliještima
61zudB3eDXL._SL1181_.jpg

Po meni, završetak žice zagrijava se jedino ako nije dobar spoj tj. ako nema 0Ω.
Problem nije u žici, već na mjestu spoja. Debele žice na traktoru izgledaju neprofesionalno i fušerski odrađen posao.
Ma dosta o tom prekidaču :drink:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Debele žice i debele žice to su dvije vrste, na koju si ti od te dvije dimenzije pomislio ja ne mogu znati.
Ove stopice i kliješta ti mene baš ne impresioniraju :wink: toga mi je preko glave, vjerovao ti to ili ne.
:drink: slažem se da ne moram dalje tupiti o debljim , jer tebi se sviđaju one mršavije, u redu :)

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
Kad su instalacije u pitanju ja trenutno vjerujem u kalaj, a što se tiče stiskanja.....:(wasntme):

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
Edo, ne valja "fercinanje", jer spoj vrlo brzo olabavi i grije se.
Najbolje su hilze.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Imam pitanje za uvaženog kolegu koji lemi gdje stigne po traktoru, naravno ako smijem pitati:
Na koji točno način, postupak, zalemiš nove četkice na stari anlaser, a da ti usukano uže, pletenica, žica od četkice u tren oka na puvuče lem / tinol?
Kako, na koji način zalemiš četkicu na izvod od statora, a kako na priključak za minus na poklopac (pogotovo ako su stare četkice bile točkasto zavarene)?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
uvaženi kolega ti je stao u 30 litri ciknuog vina , pa ga sad navlačiš za pletenicu .

na pitanje moram odgovoriti u tvom stilu ," više je bolje"( a to za mene nije argument) a vjerujem da ti izgaraš od želje da odgovoriš sam sebi ?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Kolega puknuti ako je vino bilo ciknuto onda znam da ti nije lako, :(whew):
zato eto uvažavam tvoj potpis

Posljednje uređivanje:

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,707
E moram reći kolegi Muhaću da ništa od degustacije kobasica pošto više nema pravih kovača da šloži obruče za glavu pošto je vino ciknulo:icon_mrgreen::icon_weed:,osim da sami donesemo svojeg glavoboljćeka jel tako Željac .A pošto Muhać ne pije on buvozil a i zna put:drink:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Jluk.. sve se može dogovoriti , kolega Plus Puknuti ima bezžične četkice tak da ih ne lemi . I mene si podsjetil kak sem jedanput kemijal dok sem zeznal četkicu .(Renolček sa aksijalnim) :(whew):

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ma plus se samo šepuri da se dokaže ko "novi"

dobro plus , nutra si ..ako smo mrgi prežmirili kobase a preživel je , i ti si bez brige , znamo mi kak govore političari

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ma budeš ti to , ako si skontao lemiti četkice , ovo moje drljanje je mačji kašelj

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,375
Jel mi može postavit neko stranicu, neko je to već postavio u nekoj temi, ne mogu nać za radna led svjetla. Hvala.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,136
Ja sam uzimao ove i meni su odlični u odnosu cijena-kvalitet.
Naravno da ima boljih ali i skupljih.

Najnoviji postovi

Na vrh