• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radna svjetla

Novajlija

Član
Tu od
8 Sij 2014
Poruka
325
Evo ovako naručio lampu sve lijepo divno i krasno da nakon 45 dana lampe još nema. Šaljem mail odgovore brzo a već drugi dan mi vratili pare tako da se nisam baš usrećio sa tom lampom. Toliko čekanja a na kraju ćorak.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Vratili su novac, to je za vrijeme današnje - premija. Moglo je na kraju biti i gore, zar ne.
Ima kod nas lampi toliko da ih po dućanima žele i prodati, zakaj si trebal naručiti čak iz Kine? :icon_eyes:

Novajlija

Član
Tu od
8 Sij 2014
Poruka
325
Ova iz kine je 90 kn a kod nas je takva 125 kn mala razlika ali me zanimalo jel bude došla ili ne. Paypal ti garantira povrat novaca ako se šta dogodi pa to nije problem, ali eto baš mi je žao što nije došla ne znam gdje je zapela.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ja obično tražim da pošalju ponovno , mada je njima u proceduri lakše da ti vrate lovu pa ti naruči ponovno ili od negog drugog .
U mojoj prakse 5-10 % paketa ne stigne , kako -zašto ne znam ..smo znam da uvjek nešto zapne oko stvari koje mi hitnije trebaju ..

Novajlija

Član
Tu od
8 Sij 2014
Poruka
325
Našao sam drugoga koji prodaje te lampe ali je skuplji za kojih 10 kn pa ću probati s njima, valjda jednom bude došla.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Prilikom naručivanja sa E-Bay-a gledaj da kupuješ od prodavača koji imaju oznaku Top Rated Seller.

Ja imam nekih 12-13 narudžbi na E-Bay-u, sve su bile sitnice, po 2-3 dolara. Zasad sam za dva artikla tražio Refund, odnosno povrat novca i uredno ga dobio.

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,334
Za tih par kuna razlike, po meni se ne isplati naručivati iz Kine.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
U sustavu si PDV-a, pa ti se isplati i susjedima prodavati :)
Tko zna koliko si ih razbio u tjednu :D:

Novajlija

Član
Tu od
8 Sij 2014
Poruka
325
Uvijek zaboravim da sam u sustavu PDV-a kad plaćam male iznose, za tih 25kn pdv-a mi se ne da ni R1 tražiti zato radije naručim iz Kine. :8):

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Trebao bi kabli do kutije s osiguračima, pa me zanima koja mi debljina dovoljna. Uzeo bi kabli sa 3 žice, jedna bi bila za radio, a dvije za radna svijetla, radna svijetla bi trebala biti 4.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
Kakva radna svjetla? LED ili halogena?
Ak su halogena, na 2 lampe bi išla jedna žica, a ak su LED, onda možeš sva 4 po jednoj.
Za to ti je dovoljno 1.5mm2.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
To se još nisam odlučio. Sad ću sve pripremiti pošto ću tapecirati kutiju od radija pa da više ne moram ju skidati.

Znači 1.5 mm2 je dosta. Onda ću takav i uzeti, a ako se i odlučim za led, neće ništa škoditi jača instalacija.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
Velim, povleci duple žice za svjetla. Ja baš nisam fan kabela na auto instalacijama, ali povleci 5x1,5, pa budeš imal i rezerve.

Najnoviji postovi

Na vrh