• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radna svjetla

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,432
Alternator se uvijek isplati popraviti, sve dok nije toliko oštećen da to više nije moguće.

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
Pa imamo al vidi sta lik pise. Kupit novi alternator. Pa daj 2000+ kuna za pravi alternator

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Ma nisam puk'o otić' u trgovinu i daj mi novi alternator hahaha To u slučaju da od ovoga ne bude ništa, i sam sam prepakovao nekoliko alternatora, najveća šteta ako izgori stator/rotor sve ostalo je gotovo uvijek popravljivo...

Jutros došla svijetla, odmah namontirana i večeras testirana... Preporod, vidim kud idem, di trebam ići, šta je predamnom, nebi škodilo da je i jače, al' spram ničega i ovo je odlično.

Samo na slici se ne vidi baš koliko još snop obasjava, ovo je glavni snop, nebi škodilo još dva svijetla tako da dva gledaju bliže haubi, a dva u daljinu, jer je to onaj sistem pališ radna, a kratka/duga se gase... Pa sam ovako nanišanio neku sredinu da vidim ispred sebe, a i malo dalje.

Prilozi

• 20161130_114311[1].jpg
    20161130_114311[1].jpg
    40.8 KB · Pregleda: 207
  • 20161130_165318[1].jpg
    20161130_165318[1].jpg
    41.5 KB · Pregleda: 206

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
po meni nije dobro da su tak montirana , jer se dio" odbija"od haube i auspuha kaj smeta za gledanje ispred haube ...naročito ako imaju relativno široki snop ( a LED uglavnom ima )

KUBA125

Član
Tu od
27 Stu 2016
Poruka
236
Kolega AirBoX, bolje da si ih metnuo iznad lampi od pozicije, ovako ti tuku po haubi puno kako je kolega puknuti rekao.

Zašto ih nisi spojio na drugi prekidač da možeš imati i jedna i druga?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,432
Ovak nije diral instalaciju, a montažom i spajanjem na drugo mjesto bi trebal vleči nove žice.
Slima snopa me baš ne oduševljava, baš kak ni boja svjetlosti.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,303
Stavi ti te lampe na pozicije i spoji da ti mogu raditi kratka svjetla i ta LED.. Ovako je to bezveze ako donja ne rade.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Plan je bio da idu iznad pozicije, ali bio sam ljen izgubiti dan da provlacim zice nanovo, a dobar dan je bio predamnom za oranje, pa sam brzinski sklepao da imam za navecer. I original tako obasjavaju haubu i auspuh tako da po mrni svjetla ni ne trebaju biti gore, a pararelno imati zuta/obicna gore i led doljr bas i nemam neku zelju... A auspuh je prica za sebe. Stoji kao stoljetni jablan u smjeru predivnog pogleda na zalazak sunca ili za one anti romantike na playboy-evu vilu xD

Kad zapada kisa onda cu ih preseliti dolje i razvuci nove zice.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,136
A kada ideš po kiši i po mraku sa tim gornjim svjetlima je katastrofa , na ovo nabrojano još dodaj isparavanje kišnice sa auspuha i onda tek ne vidiš ništ.

borovicb

Član
Tu od
29 Velj 2012
Poruka
406
Evo ja kupio ledice 27w. Zmontirane naprijed, a obicni reflektori koji su bili dosad naprijed su stavljeni iza.
Svaku noć je magla pa još nisam imal priliku kako treba ih isprobati

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Kad je magla malo su problematična jer dosta jako svijetle pa je isto kao kad ideš s autom i dugim svijetlima, samo si smanjiš vidljivost.

ja sam sa svojima prezadovoljan, još kad stari kaže da su njemu super (a njemu je rijetko kada nešto novo dobro xD) onda je odlično haha

borovicb

Član
Tu od
29 Velj 2012
Poruka
406
Isto ko i s obicnima.
Planiram jos dva kupit i stavit ih gdje su zmigavci, iznad njih

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,751
Danas sam kemijal nekaj, ovak je ispalo :) na krov i ona na blatobranu, nju sam orginalnu uzeo, pa sam i nju promjenio ujedno

Posljednje uređivanje:
Na vrh