• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radna svjetla

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,665
Za brike nemoj koristiti finožični sukani vodić, žicu, nego od kućne instalacije, tzv P vodić. 1,5 - 2,5 kvadrata za brike je OK.

Marko355

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,627
Ne razumijem se u stručne izraze oko struje, znači da ne koristim licnasti kabal, nego onaj sa jednom debelom žicom?

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,872
Na Ursusu sam tako odradio za radna svijetla i rotaciju, tako mi je bilo najjednostavnije izvesti, ali cijelo vrijeme razmišljam je li to ispravno ili nije. Znači, ipak može tako. To bi sad na Zetoru odradio, pa ipak idem provjeriti je li to ispravno tako, ili treba drukčije.

Ne bi išao preko kontakt brave, mislim da će biti previše opterečenja. Išao bi sa akumulatora/alnasera/alternatora, vidjet ću odakle je najkraći put za dovesti. Vjerojatno alnaser.
Dovod bi bio neka deblja žica, koju nađem u gamari. Je li dovoljno za brikanje 2.5 m2, ili i brike trebaju biti ta debela žica? Znate i sami kakvi su ulazi, bit će problem uglaviti te dvije debele žice u jednu rupu.
Nevezano za temu, al nisam u toku.....zetor?😃

Najnoviji postovi

Na vrh