@ mataz.17 ma nemam nikakvih problema sa ovim vitlom baš ga upirem u kamenje dok vitlam drva ,kod nas je šuma puna kamena... Meni su isto pričali da vitlo nevalja da se uvija daska itd...,ali ipak sam riskirao jer je vitlo bilo jeftinije od Krpana za 2000 kn..Možda su ljudi u početku imali problema sa Karas vitlima,ali danas je to usavršeno i on mora raditi kvalitetna vitla ,ako misli konkurirat na tržištu,eto tvoj primjer matz.17 vitlo 5 t za jednu sezonu 500 m bez kvarova može se reći da je to profi posao,neka moje izvuče 500 m bez kvarova bio bi prezadovoljan...
@oficir malo je smrt za leđa dizat debele,ali još sam mlad pa to ide bez problema uglavnom prikolica relativno niska ,pa ove debele uvijek na dno ,a tanje gore po vrhu..Ja ove godine rušim u svojoj šumi ,nekako smo je do sada čuvali ,ali dosta je gusta tako ta negdje rastu u hrpi i po 10 stabala ,tako da ima posla par godina dok se dovede malo u red....
@husqvarna365 ma nemam nikakve nosače za pile vezane su s onom gumenom lastikom ,ali to nije riješenje ,moram napravit neku kutiju za njih koja se bude mogla montirat na vitlo i prikolicu ,vidio sam tu na forumu od naših članova da imaju zanimljiva riješenja...