• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Negdje smo načeli temu o transportu alata.
Nisam znal kam da slike stavim pa sam izabral ovu temu da ne otvaram novu bezveze.

Evo NOVE kutije za kačenje na krpana!
100_0239.jpg

Konačno sam našel i mjesto za trokut dok se ide u šumu, tu bi trebal biti kak tak siguran:blackeye

100_0241.jpg

100_0242.jpg

Unutra budu išle još neke pregradice da sve ostane na mestu!

A ovak je to do sad izgledalo. Privremeno rješenje koje je predugo bilo privremeno....:?
100_0244.jpg

100_0245.jpg

Posljednje uređivanje:
V

VTZ

Guest
Negdje smo načeli temu o transportu alata.
Nisam znal kam da slike stavim pa sam izabral ovu temu da ne otvaram novu bezveze.

Evo NOVE kutije za kačenje na karpana!

Super, ni ova stara kutija nije ti bila loša, a nova je pretpostavljam i veća? Kolike su joj dimenzije, ja se tek spremam to napraviti!?

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Širkoka je nešto preko metar a ostalo neznam napamet. Kak je bilo matrijala tak se radilo:)
Veča je od stare oko 50%
A pokazalo se da bi bilo bolje malo više. . .

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
Širkoka je nešto preko metar a ostalo neznam napamet. Kak je bilo matrijala tak se radilo:)
Veča je od stare oko 50%
A pokazalo se da bi bilo bolje malo više. . .

koji je model ove husgvarne što je u spremniku?

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
372xp :d:d:d

i ja imam takvu kupljena krajem 10mj prošle god.nisam puno radio istero cca 10 rezervoara goriva prezadovoljan sam imam i husgvarnu 359 staru 2 god. koja je do sada posjekla otprilike 1500kubika jer sam ju posudio kumu prošle godine bio je u sječi nikad nikakog kvara ali nakon sezone ide na servisi mjenja se sve što je potrebno

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
I ja sam kupil prošle godine na jesen i isto tako oko 10rezervara.
Nemam nikakve zamjere na pilu. stroj je TIP-TOP!!!
A i mora biti za te pare....

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,144
a gdje stavljaš ovu kutiju , iza vitla pretpostavljam
moraš li je skidati pri vitlanju ?

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Da iza vitla.Objesim ju kod onih ušica di su utori za lance.
I Da skida se!
Zamišljeno je tak da kad dojdem na bauštelu spustim vitlo i odkačim kutiju na sigurnom mjestu i onda gas:D
Da bi ju odkvačil treba ju samo mrvicu podiči ručno na svakom kraju i to je to.
Odbacil sam sve šeme po kojima bi bila uvjek na traktoru kutija. Im je prvelika im smeta im se previše dronca(nabija) opče dok se vitla:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Tak da mi se to činilo najboljim rešenjem.
Samo da ne moram više vuči onu malu prikolicu u kojoj ne mogu vozit niš drugo osim alata.

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Da načeli smo temu o sanducim u temi "prikolice iz kućne radinosti" al dobro je i ovdje, bravo, sad si mi dao razmišljat,,,,,, :drinkers:

Z

zetor4718

Guest
i ja imam takvu kupljena krajem 10mj prošle god.nisam puno radio istero cca 10 rezervoara goriva prezadovoljan sam imam i husgvarnu 359 staru 2 god. koja je do sada posjekla otprilike 1500kubika jer sam ju posudio kumu prošle godine bio je u sječi nikad nikakog kvara ali nakon sezone ide na servisi mjenja se sve što je potrebno

i ja sljedeću pilu opet kupujem Husqvarnu,imam malu Husqvarnu 350 i hvala bogu nikad ništa već 3 godine,poslje sam kupio Stihl ms440 i zajebava me od početka i sve do sada,radi normalo ljepo reže i sve super,ugasim je da malo odmorim i neče upalit i neče.Stihl nikad više!!!nije on kao nekad danas ga rade preko kurca,samo da što više prodaju,a cijene su nenormalno visoke.u principu plačamo ime,a meni treba pouzadan motorka a brend ili marka.Husqvarna je za mene broj 1 što se tiče profesionalnih motorki.a što je najbolje od toga za Stilovku imam kupaca koliko hoćeš,pa sam razmišljao da je prodam i kupim neku husqvarnu xp.koliko mogu dobiti za Stihl ms440?druga je po redu:

[/QUOTE]

Đ

đani

Guest
i ja sljedeću pilu opet kupujem Husqvarnu,imam malu Husqvarnu 350 i hvala bogu nikad ništa već 3 godine,poslje sam kupio Stihl ms440 i zajebava me od početka i sve do sada,radi normalo ljepo reže i sve super,ugasim je da malo odmorim i neče upalit i neče.Stihl nikad više!!!nije on kao nekad danas ga rade preko kurca,samo da što više prodaju,a cijene su nenormalno visoke.u principu plačamo ime,a meni treba pouzadan motorka a brend ili marka.Husqvarna je za mene broj 1 što se tiče profesionalnih motorki.a što je najbolje od toga za Stilovku imam kupaca koliko hoćeš,pa sam razmišljao da je prodam i kupim neku husqvarnu xp.koliko mogu dobiti za Stihl ms440?druga je po redu:

[/QUOTE]

reci koliko novaca?

Z

zetor4718

Guest

reci koliko novaca?[/QUOTE]

neznam koliko novaca,kako se kreću cijene???

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
pogledaj po oglasniku,ja mislim ak je stihl o44 da su takve oko 2500-3000kn.ja sam lani prodal 038 magnum za 3500kn.i to sam zato kaj ju čovjek zna,bila je od mog dede praktički nije niš delala.

Z

zetor4718

Guest
pogledaj po oglasniku,ja mislim ak je stihl o44 da su takve oko 2500-3000kn.ja sam lani prodal 038 magnum za 3500kn.i to sam zato kaj ju čovjek zna,bila je od mog dede praktički nije niš delala.

moja je ms 440,znači novija od 044,ima one čepove crno-bijele.

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Kutija gotova!
Dimenzije 120*50*50
Sad :drinkers:

100_0248.jpg

100_0250.jpg

100_0254.jpg

Ako se bude pokazala potreba umetnut ču još koju pregradicu.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,144
lijepo , ali ja gledam nešto drugo , mada ćete mi reći da serem ali nema veze , možda budete i u pravu :axe:

a zar se nije moglo napraviti gore , znači sa lijeve i desne strane onoga uzvišenog dujela gdje je koturača dvije kutije , onda bi one mogle biti stalno prisutne , ne bi morao skidati

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
EEEE sad savo sereš :lol: :lol: :lol: :lol:

Mogle su se napravit al uz veče modifikacije, nebi mogel ručku povuči itd.
Meni se činilo tak najjednostavnijem! Možda sam malkice pretjeral sa dimenzijama, al nek se nađe. . .

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
Kutija gotova!
Dimenzije 120*50*50
Sad :drinkers:

100_0248.jpg

100_0250.jpg

100_0254.jpg

Ako se bude pokazala potreba umetnut ču još koju pregradicu.

a šta kad taj dan ne ideš vitlati gdje ćeš kutiju staviti

Najnoviji postovi

Na vrh