EEEE sad savo sereš :lol: :lol: :lol: :lol:
.
ja bih još nekako motorke fiksirao, ili barem spužvu stavit između da ne tuku jedna po drugoj u vožnji po grabama...
I o tome sam razmišljal...
Ja sve svoje stavim u kabinu 2 motorke,gorivo,cjepač jelo itd.U imt je stvarno prostrana kabina
U jbt. pa ja imam češku kabinu pa jedva to stavim u nju,a gdje ti to staviš u Imt-a??
stavim jednu pilu iza sjedala,drugu na pod kraj kvačila,gorivo i ulje na pod ispred donje motorke,cjepač i sjekiru kraj sjedala odnosno kraj ručica hidraulika torbu sa hranom objesim sa zadnje strane ima kuku posto nemam zadnje šajbe kad sve stavim budem posliko da vidiš
ovdije postavljam isto pitanje iako ima posebna tema za to ali se raspisali o pumpama pa ja valjda mogu o cijepanju drva, zanima me koliko se za sat u prosijeku može iscijepati drva na cilindrićni cijepać
Ma vjerujem ti ja,mislim nije da nestane ali to bude onda stvarno natrpano...
hidraulični cjepač je spor,ali jak.nabrže se cjepa na svrdlo i u prosjeku na dan normalnim tempom iscjepa se 35-40m drva,tako je kod mene.znači na hidraulični 25-30m ako je višemetrica i lijepo puca,znači ja radim cca. 10 sati na dan i to onda po satu ispadne 3m drva,a vjerujem da i više.pošto tu ima više faktora teško se može točno sve utvrditi,ali to je neki prosjek.
Ma vjerujem ti ja,mislim nije da nestane ali to bude onda stvarno natrpano...
hidraulični cjepač je spor,ali jak.nabrže se cjepa na svrdlo i u prosjeku na dan normalnim tempom iscjepa se 35-40m drva,tako je kod mene.znači na hidraulični 25-30m ako je višemetrica i lijepo puca,znači ja radim cca. 10 sati na dan i to onda po satu ispadne 3m drva,a vjerujem da i više.pošto tu ima više faktora teško se može točno sve utvrditi,ali to je neki prosjek.
ja radim sa svrdlom i prezadovoljan sam učinak ja strašan
ja svrdlo vrtim sa medekom c335 i super sam zadovoljan s učinkom na sat i s potrošnjom samog traktora, sa jednim rezervoarom 38l mislim da bih morao napraviti najmanje 60m u najgorim uvijetima, e sad imam zadatak i to istestirati!
karabaja može koja slikica tog svrdla kojem se medo igra?
ja sa svojim zetorom 6945 iscjepam oko 90m drva sa 20l goriva,baš sam mjerio zadnji put.