[/QUOTE]i ja sljedeću pilu opet kupujem Husqvarnu,imam malu Husqvarnu 350 i hvala bogu nikad ništa već 3 godine,poslje sam kupio Stihl ms440 i zajebava me od početka i sve do sada,radi normalo ljepo reže i sve super,ugasim je da malo odmorim i neče upalit i neče.Stihl nikad više!!!nije on kao nekad danas ga rade preko kurca,samo da što više prodaju,a cijene su nenormalno visoke.u principu plačamo ime,a meni treba pouzadan motorka a brend ili marka.Husqvarna je za mene broj 1 što se tiče profesionalnih motorki.a što je najbolje od toga za Stilovku imam kupaca koliko hoćeš,pa sam razmišljao da je prodam i kupim neku husqvarnu xp.koliko mogu dobiti za Stihl ms440?druga je po redu:
ja ne da nevolim huskija nisam ni nikad delal s njom.
al jednostavno navika na štil.
deda ih uvjek imal,a čovjek radil u njemačkoj šumariji i rekel sam štil na dvorište,tak kad gledam kaj sam ja napravil sa svojom u 15g a da ju nisam taknul,mada da kupim novu vjerujem da nebi tolko izdržala.
po meni stvar navike, i kak naletiš.
Danas sam kolegi pilio malo drva (dobro se pripremio za zimu pa je ostao u 2 mj. bez drva :madmana Motorka Tomos-Husqarna stara oko 25 godina, još radi ko cager (istina da se ne koristi puno)
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Nakon rada s onom prvom imaš osjećaj da boluješ od parkinsonove bolesti
U nas ljudi natovare 5 m i imaju brigu kako će spustiti prikolicu. Danas karj mene čovjek nailzaio i vozi drva s IMT 533 lanci na njemu, snijeg se uledio, i vozi maksimalno 2m. Napravio 3 ture danas. Sutra još dvije i eto ti 10 metara što vi vozite od jednom.
ja na svojoj imam gume 295/60 r22.5 nema im smrti nose 10 m bez problema.Kakav traktor imaš?
ma sirotog ursusa c335 ali čuda radi-naspram ferka u šumi je car, imam drva na vrh brda ali s gumama na njemu i izvrsnim kočnicama laganini 3-3.5m u vrh glave, ma kod mene snijeg i nema šanse da me itko sad natjera u šumu, jeb.m ja takav posao
malo sam se zagrijavao i napravio oko 20m bukve, 20m agacije i jedno 30-ak hrasta a sad malo snijeg i hladnoča, otišla drva kao zlato pa sad nemam potrebe izazivati sreću po ovoj smrzavici:toimonster:
imam jednom iscijepati cca 25m ali i to čeka bolje vrijeme