• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kolikom ja poznam Željka on je prelijen da i za sebe u svojoj šumi napravi drva.Da ga ne natjera gospođa bi se smrzel na ivanjskom ledu :icon_kidra::icon_axe:
Netočno evo i danas sem bil u šumi i to bes prisile .:(giggle):
..

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Evo i od mene par dokumenata rabote s drvima :)

Prvo akcija kod kuma, pomogli pri izvozu iz šume.

Nažalost nema slika iz šume...

Pa zatim ja počeo pomalo lager puniti doma.

Pa zatim smo počeli kod ujaka u šumi izrađivati agaciju.

:)

Nastavljamo od ponedjeljka, nadam se sa 7t vitlom u duetu sa Sameom.
Teren je ubitačan, za sad smo sve na sajlama vukli van iz klanca.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ako misliš na malog Ursusa, kod punice je par sela dalje, za sad nam netreba pa ga nebudem vozio k sebi, a i bočna kosa je gore, to baš i nije dobro za u šumu :)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Domaće je domaće, ali volimo mi i kupovne salame :)
Ma kakva vatra sad dok je ovak toplo, a i danguba je to dok si kratak sa vremenom.

Vatra je za po zimi :) Da se vinčeko zagrije kraj nje :D:

DanXo

Član
Tu od
8 Velj 2017
Poruka
79
@puknuti - slažem se, mi skoro svaki put kurimo granje i usput se speče svašta nešto, lijepo krenemo ujutro, oko 12-13h je jede i do 16-17h smo u šumi, lepo lagano.

I ovu subotu se nekaj radilo malo, zrušeni neki kilavi hrast i jasen, trupci natovareni i lepo dopelani doma. Posle još krošnje raspiljene i natovarene i čini mi se da je do jesen dosta šume. :D

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Kaj to sa dvije strane međaša rušiš:icon_axe:
Gde je to, ne bi ti bil međaš:(rofl):

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ma to su u petak merniki bili vani pa ispada da je nova međa tođno na sredini tog grma, a stari kamen je od kad pamtim bil više desno. Sreča kaj je i s ljeve i desne strane naše. Ma imami tu još hrpu tih agacija starih za porušiti.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ja sam još prije 20 dana oboril jednu bukvu i sad čeka izvlačenje i transport. A bila je na panju - ovolika
DSC_0934.jpg
[/url]gifs upload[/IMG]
Malo manja od 100 cm .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Kavasaki sta to malo nize nerusis...
Ma to je stari rušil, dok sam ja došel u šumu več su bile dolje. Problem je kaj rastu točno u kanalu pa se nije usudil ići pod njih kajlu uzimat, a i list je na huskici 40cm pa je podrezal na visini de mu je list išel sve preko, sutra mi je to naj manji problem još dva furka svugdje odrezati.

Najnoviji postovi

Na vrh