kawasaki0201
Aktivni član
- Tu od
- 16 Sij 2011
- Poruka
- 3,143
Ma kak sam napisal već prije, stari je to srušil prije nego sam se ja dokotrljal sa ursulom u šumu. Ispod agacija je dosta duboki potok pa se nije usudil ići rezat u kanal pod njih, a i list na 359 je 40cm pa je išel na visinu gdje mu lovi sve preko. Zato sam ja bogec danas fasoval i to porezaval i po kanalu skakal. Ugl, roba je sva doma ali nisam stignul slikati jer nas je kiša svako malo zezala pa smo se žurili kaj što prije spucamo, ispalo iz njih nekih 7,5-8m drva. Imamo još u toj šumi hrpu toga za rješit, agacija se abnormalno počela sušit, a na tome potezu s ljeve i desne strane puta di je ursula slikana imamo 6 parcela, sve zajedno nekih 2000čhv-a. Šume inače kod nas masovno propadaju. Tu recimo agacija strada kroz noč doslovce, nekih kilometar dalje kroz taj put imamo isto veliki komad šume hrasta i bukve, tamo hrast stradava, neka bolest ga napala, a jedno selo dalje isto imamo dobar komad u bregima, tamo pa hrastu ništa, ali bukva i grab se suše. Dogovor je sa starim na jesen ide ta u brdima do temelja dole prva jer bukvu ako odmah ne rješiš propadne iznutra dok si rekao keks. Budem dr tjedan slikal kakve gromade su u pitanju.Kakvo je pa to rušenje? Kaj te kaj uhvatilo u križima da se nemožeš jače sagnut? Il da se međaš ne vidi tam s one strane?
zezam se malo, ima nekiposeban razlog za rušenje na toj visini?
Mislim ja imam suseda koji to redovito tak radi al ne kužim ga...