• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Na temelju neosiguranog i neregistriranog priključnog vozila, iato ko da se voziš sa autom bez papira. Ustvari oni uvijek nekaj smisle i nadam ae da ne budem znal kaj sve mogu napisati.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
E pa u tome je štos, ako ti misle napisat kaznu onda mora pisat, auto taj i taj, broj šasije taj i taj, a kaj bu tu napisal? Vozil sa neregistriranom prikolicom kazna 3000kuna?neznam kak to ide.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Ne pise niko na kaznu za prekršaj broj šasije.
Za takvu prikolicu ti budu napisali kaznu jer je neregistrirana, neosigurana i nesukladna zakonu o prometu cestovnih vozila.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Nesukladno zakonu, znači nije homologirano za upotrebu.
Rupa u zakonu na nečiju korist

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Vozil sa neregistriranom prikolicom kazna 3000kuna?neznam kak to ide.
Upravo tako, samo ak prođeš sa 3000 možeš bit sretan ;)
Ne pise niko na kaznu za prekršaj broj šasije.
ukoliko ima broj šasije napisat će ga, odnosno trebao bi, bar meni jest kad me je zaustavila sa traktorom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Jel taj traktor bil registriran? Najvjerojatnije nije?

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Nije, ali ovdje se i govori o neregistriranim vozilima ako se ne varam.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
I kaj onda da ti je napisal?
logički je da ti napise broj šasije jer on postoji dok na prikolici koja je samogradnja ne postoji.
Da si bil registriran pisal bi tablicu a po tablici sve podatke dalje imaju.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
pa ok, to i ja govorim, samo ti si rekao da nitko ne piše broj šasije na kaznu, ja velim da pišu ako postoji, naravno da govorim o neregistriranom vozilu.
meni da je traktor bio registriran ne bi uopće pisali kaznu

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Post iznad je kolega Kupljenec spomenul broj šasije pa sam se ja njegovog posta dotaknul s tim brojem.

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
569
Navodno se sprema zakon prema kojem neće trebati registrirati traktorske prikolice, ko u Sloveniji.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,926
Je, moš mislit! Gladnim političarima oteti lovu! :eek:
Još reci da bu ko i u Dojčlandu, navodno, jedne tablice za sve traktore na dvorišću

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Mislim da u Sloveniji registracija i osiguranje traktora pokriva sve prikljucno i vuceno...ili se varam...

Najnoviji postovi

Na vrh