• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa da, mislim nisam pametan iskreno kaj da radim a kaj ne, ne isplati mi se ulagati u prikolicu kad ju nemogu registrirat, a opet vidim ljudi voze svašta po cesti bez registracije. Evo neznam kaj da radim.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Je videl sam i viđam svaki dan po zagorskoj ljude kaj se voze tak i okolo po cestama, a mene strah, pitam se jesam bedak ili kaj? Il se nemam čega bojat.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,805
Pa da, mislim nisam pametan iskreno kaj da radim a kaj ne, ne isplati mi se ulagati u prikolicu kad ju nemogu registrirat, a opet vidim ljudi voze svašta po cesti bez registracije. Evo neznam kaj da radim.
Znaš kaj je meni rekal na tehničkom ispitivač kad sam se zanimal oko registracije prikolice; najbolje da sve to kaj imaš doma prodaš i kupiš si novu prikolicu sa kojom nemaš problema oko registracije.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Kad je tak pametan trebal si ga pitati jel je on mozda kupac za koju

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sve ja to znam i kužim, al opet ja nemam potrebu da kupujem novu, mislim da mi stoji doma. Ali ipak kad je registrirana nemaš nikakve brige.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,805
Nemam ni ja potrebe za novom, za registriranom da.
A ovi na tehničkom uopće nemaju volje zezat se sa ovim našim starim prikolicama kaj imamo. Kad dođeš sa njom na teh. ak nije ko nova bolje da ne dolaziš.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
Smije i ne registrira se.
Bar tak piše u ZOSPC-u.

Posljednje uređivanje:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,805
Tvoja isto nije registrirana?
Nije, bila je nekad davno. Papiri postoje ali je problem u kočnicama. Ima normalnu mehaničku i ona je u funkciji, no problem je kaj ima i zračne koje nisu u funkciji. A i da jesu moram nać traktor koji ima zračnu instalaciju da bi mogao sa njom na tehnički, tako da oni mogu ispitati ispravnost kočnica.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A puno je koristiš po cesti?
Sve bi bilo lakše da se samogradnja može registrirat, a ne zakomplicirali su da ju je nemoguće registrirat ako nemaš sve nove dijelove sa atestom i računima, i onda sve to košta više nego neka nova skoro.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,805
A sad ne, neću riskirat bez veze. Ma da se oko mene svi voze bez registracije i sa traktorima a o prikolicama da ne pričam.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
U mom kraju policija tolerira sumske prikolice ako visina terta nije veca od 125 cm. Znaci 4 m duzine prikolca za 5 m drva. Nikad niko nij dobio kaznu ili opomenu..e druga je stvar ak bude neki picvajz.

Na vrh