Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,293
Ufff onda znam kak ti je. 🙄
Kod nas skalan hrast puste da ga kiša pere.Dobro ti je oko.
U smeru traktora je dosta, ali po širini fali za odlaganje kad sa kalaju deblji komadi. Kad sam delal mislil sam jel napraviti širi ili kasnije štiknut. Odlučil sam se za drugu verziju. Vjerojatno bu to samo jedan vinkl privijačen bočno na stol i onda komad fosne od vinkla do podizača. Također bi mi dobro došel i s desne strane komad kak je na lijevoj da mi stniji komadi ne padnu dolje nakon kaj se raskole.
Kad dojde na red, bu otprilike ovak. Povečati sliku i videl bu se kutnik (crveno), fosna (oker) i graničnik (zeleno).
View attachment 42084
husqy 550xp...i to je bilo to, 576xp, 365, 555, 572 xp i sada 592xp...
Mislim da su korisnici štila na aparatima kad ovo čitaju🤭ove godine sam napravio nekih 1300-1400 metara drva
Nemoj bit tako zloban, srećom pa na forumu nema nitko iz mog kraja jer bi me kamenovali već😂😂😂Mislim da su korisnici štila na aparatima kad ovo čitaju🤭
Možda priznaju da štil bi to napilio i narušio za par godina 🤣🤭
Svaka čast dečkima, kod mene je "norma" 15tak metara dnevno a radno vrijeme od 9-pol 10 do 14-15...znači izrada, utovar, prijevoz do lagera i istovar, uglavnom ja i još jedan dečkoKod mene ekipa jedna u 20 sati zderi 40-50 m sa stilovkama. I to ne bas ispod cekica. Caca i 2 brata. Ovo na prikolcama napravito petak popodne,subota cjeli dan i ponedjeljkom popodne.
A gle, kako bi moj prijatelj rekao ja sam skroman čovjek100kn po metru? I imaš računice raditi po toj cijeni? 😲 Znači, amortizacija strojeva, pile, lanci, gorivo, radnik... I još se uspiješ naći u računici? Svaka čast...
kakve su takve su, ima jedan koji se stalno žali kako su debele, teške...li to je već njegov problem, znači cijepam ih toliko da ih mogu normalno tovariti, sve drugo je, meni, gubitak vremenaA jel još kasnije kalaš te cjepanice ili takve dostavljaš kupcu? Malo debele izgledaju za piljenje
Koji je razlog?Kod nas skalan hrast puste da ga kiša pere.