Ovaj nije za drugo nego da mu se doživotno zabrani obaranje drva u šumi. Takav ljepi trupac hrasta raskolit do 3metra je stvarno umjetnostGledam malo te taj kanal i nije mi baš jasno kakve to tehnike rušenja ljudi koriste…
Ma to mene ne zanima šta drugi misle, šta bi tek mislili da sam prije 20 god rekao da ću napraviti sokoćalo, da ima neke karakteristike gdje mu nema premca pa kakve bi se onda gluposti valjale. Znam ja i u mom kraju su se smejali kad prodjem sa tim, sad traže usluge, izvlacim njihove traktore i kamione kad zapadnu.Pojedinci samo čekaju da neko napravi malu greškicu, pa da ga ponize.
Pomogao si puno puta ovdje na forumu, ali nažalost neki su zavidni što si bolji majstor od njih......
A krajnji cilj je da se "mali" čovjek otjera sa foruma.
Sad po novu🙂Ma dobro je to sve, za 10 mjeseci torture ja prezadovoljan
A mora barem godina proći 😅Sad po novu🙂
Smilan nemoj se ljutiti, poštujem ljude poput tebe, činiš mi se ko čovjek koji puno toga zna i hoće to svoje znanje podijeliti s drugima, da je barem više takvih ovdje na forumu... Žalosno je što ima par pojedinaca koji jako puno pričaju a malo rade i još zezaju ljude okolo. A možemo i reći onu staru poslovicu "ko radi taj i griješi" mada oko one bukve je jako puno svakojakvih komentara, niko nije bio na tvojem mjestu i vidio drvo na kakvoj je poziciji, kako visi, kamo treba pasti...Ma to mene ne zanima šta drugi misle, šta bi tek mislili da sam prije 20 god rekao da ću napraviti sokoćalo, da ima neke karakteristike gdje mu nema premca pa kakve bi se onda gluposti valjale. Znam ja i u mom kraju su se smejali kad prodjem sa tim, sad traže usluge, izvlacim njihove traktore i kamione kad zapadnu.
Ja nestavljam tuđe slike niti tuđe snimke, niti tuđe fabrike niti najsavremeniji digitalne mašine i robote , već ono što mi mali ljudi u svojim garažama radimo, a gdje su oni. Ja stavljam svoju kikiriki garažu u kojoj ozbiljno radim.
Nekima krivo zašto kažem ja sam radi to , i ja sam radio nešto tako, ja , ma za sebe imam najviše mišljenje i to je rijetko osobina. Šta su amerikanci pričali Tesli.
Ovdje komentarišem nekoliko tema ono što radim i znam radit a znam svašta. Imam nekih zanimljivosti koje sam izradio, ali sam odlučio davno da ne postavljam ovdje, šteta je to nekima bi to bilo od pomoći, jer sam mislio da je ovo mjesto gdje se postavljaju ideje i proizvodi iz kućnih radinosti, pa za sada bolje nek se gleda ono kao iz lidla.
netko je naslagao panjeve na ulaz...🤭Kak je završila tema o Koroni? 🤛
Prelomnica je tu da razdvaja - zasjek i završni rez… 😁Idemo dalje, ne dajmo da nas sad i prelomnica razdvaja
upravo ju prebolio po 2-gi putaKak je završila tema o Koroni? 🤛