• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Gledam malo te taj kanal i nije mi baš jasno kakve to tehnike rušenja ljudi koriste…

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Za onog neznam o šumi nist, za onog neznam zavarit, za onog neznam tokarit, za onog neznam napravit cjepač, za onog nemam veze o struji, za onog neznam kak se prvi freza, za onog neznam kak se pravi prikolica, za onog neznam kako se motorka popravlja, za onog neznam kako se pravi malčer, za onog neznam kako se, za onog neznam šta je vitlo.
A ne nije tako.
Pojedinci samo čekaju da neko napravi malu greškicu, pa da ga ponize.
Pomogao si puno puta ovdje na forumu, ali nažalost neki su zavidni što si bolji majstor od njih......
A krajnji cilj je da se "mali" čovjek otjera sa foruma.

milanf

Aktivni član
Tu od
22 Sij 2022
Poruka
95
Pozdrav svima! Gledam videe na prosloj stranici gdje ovi obaraju hrast, i pitam jel ima kakva prednost u rezanju hrasta tako nisko i bez podsjeka, jel to stvarno sprecava da se raskoli ili sta?

Cisto me zanima teorija iza toga... Ne bavim se sumom, ali mi je interesantno znati- pogledao sam seriju videa na yt autora Terry Halea( shorturl.at/grtyY ) gdje inzinjerski objasnjava teoriju rusenja, i cini mi se da ovi u prije spomenutim videima rade sve suprotno

Posljednje uređivanje:

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,996
Nisam gledao seriju autora Terry Halea tako da ne znam na koji način je objašnjeno, ako je stručno i školski onda je tako ispravno i točno, a ovaj video prethodni koji pokazuje obaranje hrasta dotičnih gospoda to je primjer kako se NE SMIJE raditi, tako da bolje da ovakav primjer obaranja ne koristiš u praksi.

Najnoviji postovi

Na vrh