Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Pogledaj malo bolje, kak to ide, kak je to sve dokumentirano🙂😉🍻ma nema do ručnog kalanja.
Ma to njega punica slikamtdejac, nemaš pojma...
kolko cjepanic tolko slik!...
Kad nema kvrga pa lako puca.to puca da bi se moglo i s jednom rukom kalat...
Druze moj s nekima ovde se moze ubjedjivati 3 dana ,ali dzaba je izbjegavaju direktan odgovor. Ponavljam opet ko nece i ne zna da prihvati kritiku ili pohvalu ne treba nista ni objaviti ovde da se javno hvali poslom. Ako @Ghost ne zna pa onda jbg odo zapalit sve 3 motorke sto imam. Sto reče kolega Muha skoro u jednoj od tema mnogi sebe smatraju profi majstorima ,kače to ovde ...dalje znamo. Treba biti covjek i ostati na zemlji i nisu Nijemci ludi sto jedan covjek radi jedan posao ,ne moze se sve znati i raditi i smatrati se bogom.Pises svasta da mutis vodu!!!!
Viš tak i ja, 12m3 skoro 2 mjeseca, nema žurbe, radim za sebe, gušt mi je, nakon posla, malo da se na zraku protegnem i tako svaki dan pomalo...i evo gotovo je ...sad još da se drva malo posuše i idu u škedanjJoš malo bu mi nestalo filma, pa neznam kaj bum onda🙂ali baš je gušt kalat, malo kalaš malo odmoraš🍻😉
Ali ako ne postaviš sliku svake cjepanice iz više kuteva ,kao da nisi na forumuViš tak i ja, 12m3 skoro 2 mjeseca, nema žurbe, radim za sebe, gušt mi je, nakon posla, malo da se na zraku protegnem i tako svaki dan pomalo...i evo gotovo je ...sad još da se drva malo posuše i idu u škedanj