U ovome poslu kao i svakom drugu ovisi jako puno faktora, uglavnom da ne duljim, tko se bavi šumarstvom zna o čemu pričam, što se tiče prijelomnice zna se čemu ona služi: Prijelomnica je neprerezani dio stabla, između završnog reza i zasjeka, širine 1/10 promjera stabla, ona služi za usmjeravanje stabla u pravcu rušenja. Ne dozvoljava da stablo padne u nepredviđenom smjeru. Prijelomnica ide preko cijelog panja i usporava padanje stabla. Najčešće greške koje se događaju je kod izrade samog zasjeka. Što se tiče tehnike rušenja stabala isto tako ovisi o puno faktora i primjenjuju se isključivo prema položaju samog stabla. Da li je stablo tanje od dužine vodilice, na koju stranu visi, da li je stablo veće od dužine vodilice, da li je stablo suho, upotreba klinova itd. Takvog čovjeka nema koji nije nikada pogriješio, važno je da iz te greške izvučemo pouku i da istu ne ponavljamo dva puta. Isto tako svaki savjet i kritiku ako je dobronamjerna treba prihvatiti, jer nismo uvijek u pravu iako ponekad mislimo da jesmo. Najgore je živjeti u zabludi. Ja se ispričavam na malo dužem postu, govorio sam općenito o problematici, ne želim ni u koga upirati prstom i neka mi nitko ne zamjeri. Jedni drugima trebamo biti na raspolaganju, zbog toga i taj forum postoji. Kako kaže poslovica: "Čovjek uči cijeli život, ali na kraju umre lud".