• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,185
Jadna žena na kraju se neće imat na šta grijat, jedno je zajebancija oko tvoje prikolice a drugo kad tako nekome nešto obećaš
Ako nebude sa drvima,bude se potrudio na drugi način je zgrijati;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Weeeeee🙂kod mene otvorena sezona rušenja drva zima 2023/2024👍✌️🍺
U subotu idem u šumu ak nebu padalo, bar da nekaj zrušim, makar sam pile del u zimski san, ali kaj sad posel ne pita🥸🍺
U 5 ujutro je polazak od doma, danas sve još posližim, natočim rakeku do guta, idem kupit 2 koluta jegera pravoga domaćega, kolut je 80 kuna al takvog nema za kupit 🙂
4 glavice luka, 2 kruha, nikad se nezna kaj te čeka u šumi 🙂i kak dugo moreš bit, moreš bit 2 vure a moreš i 15vur biti. Baš sam vesel kaj idem🙂pile jedva čekaju da ih vužgem. ✌️👍

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Motorka natočena, nabrušena, novi lanc je u kanisteru, turpije.
Benzina ima, lancol je tu i čeka😉🍻✌️
Sutra još 10 litri lancola dolazi za zimske dane🍺Ssmo da mi ne pada kiša u subotu.
Svakim danom sve sam bliže novoj pili, na vagi sam, neznam da uzmem 585 ili 572 🙂Danima me kopa to i nezmam kaj odlučit.

Evo i jeger je došel, pravi domaći, ima jedan šarf i jedan obični✌️✌️😍🥰🙂🍲🥘🍖🍗🧀🧇🥓🥓🥩🧂🍢🍡🤝😉
Zeleni je obični, a crvena trakica je šarf,
Šuma icrpi jako, na sve treba bit spreman kad se u šumi dela.

Raketa natočena do čepa, gume prekontrolirale i čeka se subota🤝🤝🙂😉🍺🍻

Najnoviji postovi

Na vrh