Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Pa ja to gledam kolko posla i kakvog posla za tak malo novci. Kaj ne?
Ja sam uvređen na ovu tvoju izjavu.Bez uvrede ikome, taj posel more delati i nepismen čovjek
Kolko sam ja skužio oba imaju 1000 kn, znači 500 po osobi a to je za 10 sati rada na dan u šumi malo. Jer većina na terenu radi po 10 sati. Pogotovo ako rade na crno i nemaju zdrastveno i ostalo plaćeno....20t kn mjesečno je tebi malo?
Neki za toliko delaju pol godine.
Zamisli si da kirurg, koji takvoga mora zakrpati, zaradi manje od njega?
Svaki posel nosi svoje rizike...
Zašto generaliziranje, zato kaj sam spomenul samo par visokih škola?Ovo je genaraliziranje!!! Nazalost jedan dio gore opisanih ali ne svi!!!
Znam jednog koji ima recimo OK učinak… 😉Pitam ja tebe, taj tvoj doktor ili bilo koji učeni fakultetlija, kolko bi njegova dnevnica i učinak bil u šumi?
Znam ja dobro kakav je to posao, ali niti u SLO se ne dobije 1000 kn dnevno. Prosjek je 60 do 80 EUR dnevno za 8h uz legalnu prijavu... plus prekovremeni....Nemaju zajedno 1000 kuna već svaki, i moje mišljenje za taj krvavi posel radit u šumi je malo. Dok ovi kaj sede u kancelarijama i crtaju i neznam kaj su preplaćeni, jer tek ovi šljakeri na terenu su ti koji moraju popravljat za njima. Oni dobe papire na kojima u većinu slučaja niš ne paše, naravno u uredu paše, na terenu je drugačije.
Ali taj šumski posel je stvarno težak i krvav, cjeli dan si nutra u kakvim uvjetima.
Svaka čast tome, treba mu diči spomenikZnam jednog koji ima recimo OK učinak… 😉
Bojim se da kod nas i nisu prijavljeni, a celi dan su u šumi. Glava u torbi stalno. Jako jako težak kruh.Znam ja dobro kakav je to posao, ali niti u SLO se ne dobije 1000 kn dnevno. Prosjek je 60 do 80 EUR dnevno za 8h uz legalnu prijavu... plus prekovremeni....