Ja kao pomoćni profesionali šumar isto idem sam, idem sam jer morem tak. Ja ne delam puno pa meni ne igra ulogu jel bum 2 dana u šumi ili 25,meni je isto. Kad malo drv delam, htel bi više al neznam kaj snjima.Ovu godinu sam valjda 7m napravil, cca otprilike. Ja sam uvjek na oprezu, i ja rušim ono kaj mogu i kaj znam, imam velike komade al ja to rušil nebum jer me strah i gotovo, jednostavno se bojim da se ne poskližem i da ne padne na mene, ja max do 40,45 cm rušim i to ono kaj su pod bregom malo da dole i padneju. Mada mi je i onda gusto, i onda me strah, a i bojim se da se kaj ne raskoli, e onda je rokenrol, mene strah i ja priznam. Ali opet lepo mi je to sve delat i opušta me da zaboravim ove svakodnevme probleme. Sad sam došel do te situacije da imam sve debele i opasnost vreba na svakom čošku stim komadima, moral bum nekoga najti da me malo uputi ko je stručniji u tome. Mada sam imal suseda kaj mi je hraste rušil i pokazival mi malo, ali nebi se ja usudil sam nikak. Nije me sram reći da znam kad neznam. Onda neznam, mada imam sve profesionalno, pile, traktor, sajle, lance, sve ali strah je tu.