• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,765
Ma bi , ali nema kuke, ali je i to i još neke preinake u planu. Tako da je i ta opcija moguća. Pošto ja imam šumu kojoj se može pristupiti i takvim vozilom a on takvo vozilo ima. 🤭

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,765
A je 😖, išli smo pogledati drva u šumu ,koja je udaljena od ceste cca 500 metara. Inače je to dio puta koji smo očistili u siječnju ,ali je drača narasla cca do četiri metra🥺.
Dobro ono po putu smo sad počistiti i već izvozili drva, tako da je Ok za traktor.
Idemo mi to pogledat (već bio sumrak), dođemo do puta gdje je trebalo skrenuti na šumski put, ja mu kažem tu stani sa strane. Ali kakvo stajanje, on odmah skrene na taj put. Kažem mu da stane, a on meni , ma to je vozilo za to?💪🤞🥵

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Ahaa , daa vidio sam da prave medjureduktor i postave na prikolicu . (y)
Pa me bas interesovalo.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Poželjno je da prikolica sporije pogoni točkove od traktora, zbog velikih krivina i nabiranja, da ne trpi transmisija.

AcA OPEL

Aktivni član
Tu od
25 Ruj 2012
Poruka
551
Za nijansu je sporija. Po proracunu kad traktor predje 100 m, prikolica predje oko 99 m. Uglavnom, za sad nisam zapazio neke nedostatke sto se tice prenosa.

Najnoviji postovi

Na vrh