• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
Ma nije valjda? ☺️
Kod mene svako malo vidiš kolonu, traktor sa vitlom i prikolicom, iza jedan sa prikolicom i iza jedan sa kalačem idu polako prema šumi. Navečer naravno
Čučerje ili Markuševec?

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
S toga kraja dečki i s puškama idu drva krasti. Jedan stražari i drži čovjeka na nišanu dok ostatak krade. Par ljudi kaj znam je to doživjelo.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Ali ako i sam već imaš budalaštinje u sebi onda zbog tvoje reputacije te takve budale zaobilaze.
Ne pitaj me ništa ovo znam iz prve ruke 🤭

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
S vremenom to sve dojde na naplatu... Nisam dugo niš čul za njih i da bi se kralo, očito da im je netko rebra poravnal.

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Ne znam, nisam za silu i nasilje al mi nije ni drago kad legalno i zakonito ne možeš dobiti nešto na sto imaš pravo. Niti kradem drva niti rušim tuđe niti ih prodajem ali niti ne mogu kupiti visemetricu za sebe po nekim normalnim zakonskim osnovama.
Valjda je to normalno u ovim nenormalnim vremenima

popopboat

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2021
Poruka
161
Ne prakticiram ni ja nasilje, ali mi se jako sviđa ona "Ne možeš sa stokom drugačije, ne razumije to drugi jezik osim batina"

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,478
Dalo bi se primijeniti na raspravi gore, čuvanje šume:

Posljednje uređivanje:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
ja sam malo razmišljao o problematici kad se uhvati lopova na djelu....a obzirom da sam već uhvaćene lopove tretirao policijom, sudstvom i šumarskom inspekcijom...zaključak je da ih je najbolje tretirati drvima...po hrptu i tintari... 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Svaka batina ima dva kraja ;)
Nekak se mora stati na kraj, a iz pročitanog od prije rekel bi da @DARIJUS ima dobru taktiku

Najnoviji postovi

Na vrh