Di nabavis visemetricu po toj cijeni? Ja cekam da mi dopela nekih 11-12m3, s prevozom bude me kostalo blizu 60€ /m3 🤨😖1 m3 / 33,20 eura...
Jedini problem u gore napisanom je da je to SAMOIZRADA za vlastite potrebe!!! Dakle ne za prodavati okolo jer za to je potreban obrt i drzavi malo platiti!!!Ja u šumariji plaćam drva 150 kuna po metru...samoizrada, znaci za jedan teret-10 metara drva jedan dan idemo radit u sumu, natovarit i izvest na tvrdu cestu, sutra ujutro moram biti u šumi autom, dođe lugar i napravi procjenu, zatim idem u šumariju platit, donesem lugaru papire pa idem kući po traktor, lugar napravi popratnicu i tek tad ja mogu vozit drva. Zar je stvarno puno da ja, moje dvije motorke, traktor, prikolica i jedan radnik u dva dana zaradimo 300 eura?
Da. Nije baš praktično. I napinjač ima na poklopcu lančanika. Vele da je bolji balans radi toga… Više mi se sviđa vanjski lančanik i napinjač na pili kak je na Stihlu… Puno je lakša montaža lanca i zatezanje.Jel to 550 i ona ima lancanik "unutra" ?
Zar još postoji mogućnost samoizrade?Jedini problem u gore napisanom je da je to SAMOIZRADA za vlastite potrebe!!! Dakle ne za prodavati okolo jer za to je potreban obrt i drzavi malo platiti!!!