• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Da samo što ovo, na mojoj slici, košta manje od, kad na svojoj slici pomakneš zarez desno između 0 i 2 u orejima!

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dobro jutro ekipa🙂
Evo me upravo došel u šumu, danas je konačno dan za opuštanje i odmor👍
Išel sam sa tačkom da čim manje zagađujem okolinu, niko baš ne vodi brigu o tome, ja bar malo.
Doma sve ljepo pripremil, natočil pilu sa aspenom, jer za profi pilu mora bit i profi gorivo, i za okoliš. A najbitnije za zdravlje.
Imam i kavu u termosici, baš onak pravi izlet i opuštanje.
Danas pristupam rušenju bukvi ali još neznam kojih, satanak je u tjeku još, konzilij traje. 🤠
Šuma se radi iz ljubavi, prema svemu treba imat poštovanja a nikam ne žurit.
Vjetar je ugalvno tu i tam prisutan stalno, opreza nikad dosta.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Da samo što ovo, na mojoj slici, košta manje od, kad na svojoj slici pomakneš zarez desno između 0 i 2 u orejima!
Ja sam svojeg takvog utopil u zlatno doba loš(eg) ulja za duplo nego na mojoj slici u kunama.
Trosi oko litru na sat,pa se ti grij u traktoru na njega .mislim sa je 3.5 kw

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Išel sam sa tačkom da čim manje zagađujem okolinu
:hahah: :hahah: :hahah: (y) (y) (y)
Šteta kaj Huska nije složila tačke u boji ;)

odlučuje se sta ce glavu izgubiti od drveća, mada su velike šanse da ne bude žrtava
Pošto je u tačkama neka vrečica, predpostavljam u njoj je krpa špeka ili jeger.... žrtva bi mogla biti ona hrpa suharaka

milanf

Aktivni član
Tu od
22 Sij 2022
Poruka
95
Svaka cast, ja si natocim rezervar goriva i ulja doma, to mi je dosta za rekreaciju sat, dva. Ovo je stvarno ozbiljna priprema.
Stavi fotke i navecer kad zavrsis, bit ce to 4, 5 metara drva?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Gotova danjašnja avantura i opuštanje, sad opet rokenrol🤠
Drevo mi se zacvikalo kak sam i mislil, sad mogu samo zavijat na mesečinu😎vetar je napravil svoje, oko 2cm mi bilo kritično da ne zacvika, ali baš u tom momentu puhnul vetar i evo veselja.
I to baš debela bukva de ima jedno 4metri drv, al kaj sad.
Bu nekak i opala🍺Druga kaj sam rušil, tj prva pala je točno kak sam zmeril, u milimetar. Sad lepo doma na toplo, dreva nebuju nikam pobegnula🕺🤠🙂
Baš ljepo proveden dan za opuštanje👍🍺

Najnoviji postovi

Na vrh