A ja osobno vise puta sam tako pokusao i neide pa neide....steta lanca i truda dalje vjezbat....ja sam naucio iskljucivo turpijom i to na panju ako je u sumi ili u šarafštoku ako je u garazi...ali moram priznati da dosta profesionalaca brusi lanac kao ti....Ma trenutno ostrim nekim parksajd ostracem ali nisam na to mislio vec ako ostrim rucno, odnosno turpijom onda stavim pilu na zemlju da vodilica bude okomito, uspravno, znaci ako ju stavim vodoravno kako bi trebalo biti ako je ucvrscena onda to zavrsi havarijom za lanac i masakrom na prstima 🙈
Je ali 558 ide bez problema. 533 se momački namučio da dođe na vrh brijega. Fali mu težine na zadnjoj osoviniKaj nije blato? 🙂Joj baš uživaš 👍
Ovo mi na prvi pogled izgleda dobro. Daj neki link ili barem naziv modela i proizvođača.
Za sad brusim doma s onim strojčekom iz Lidla i zadovoljan sam, ali ovo je praktično za u šumu.
Šablonu za visinu trebeša sam kupil, ali je ne koristim. Kad god sam ih probal po njoj turpijom skinuti, nije bilo dosta. Rađe za kontrolu koristim špijune.
Nema štelanje bočnog kuta lanca tak da ni to nije baš profi. I nema automatsko stezanje lanca… 😜Zašto ljudi uvjek šparaju na bitnim stvarima..felge na autu moraju biti ali komad dobrog alata brus.
STROJ ZA BRUŠENJE LANCA PROF. HECHT 9230 | Fatur – Online trgovina poljoprivredne opreme – Web Shop
STROJ ZA BRUŠENJE LANCA PROF. HECHT 9230 , profi. univerzalan uređaj za oštrenje svih tipova-proizvođača lanaca za piljenje drva ( Češka tehnologija – KVALITETA ) . HECHT TM je razvio učinkovit uređaj…fatur.hr
Koji je to bočni kut?Nema štelanje bočnog kuta lanca tak da ni to nije baš profi. I nema automatsko stezanje lanca… 😜
Al vjerojatno je bolji od onog iz Lidla.