vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Drži se ti kormila..
Vidis da ipak znas 😅Možda, ručno potezna žajga?
E ugove sam već mislio par puta naručiti i nikako, da, čuo sam da su dobri i cijenom i kvalitetom
Imam jednu, trpao sam na ovom forumu slike!Ona prava 'amerikanka'...i tako 13 dana "meni - tebi".....
Dobra je za proći na izlet s kotačem jegera😉Je znam, al volim šumu, 🍺
Ja imam samo je stihlov i super stvar kupio sam i prijatelju za rođendan koji je stalno u šumi i veli da je odlično. Inače lanace uvijek brusim doma, ali ponekad kad to moram u šumi ovo je zakon. Normalno nosim i rezervni lanac za nedaj bože da se jako zatupi.Ima ko iskustva sa ovim šeraštukom?
![]()
Husqvarna Držač motorne hrpe
Za učvršćivanje motorne pile u drvo. Izuzetna pomoć pri oštrenju lanca u prirodi.www.husqvarna.com
Sad sam odlučio da ne delam.hahaTi sutra delaš ili idemo na kotlovinu?
Nego, kako vi kolega brusite lanac?Ja ne znam, ja ne mogu tak ostrit lanac ak ostrim turpijom
A ja osobno vise puta sam tako pokusao i neide pa neide....steta lanca i truda dalje vjezbat....ja sam naucio iskljucivo turpijom i to na panju ako je u sumi ili u šarafštoku ako je u garazi...ali moram priznati da dosta profesionalaca brusi lanac kao ti....Ma trenutno ostrim nekim parksajd ostracem ali nisam na to mislio vec ako ostrim rucno, odnosno turpijom onda stavim pilu na zemlju da vodilica bude okomito, uspravno, znaci ako ju stavim vodoravno kako bi trebalo biti ako je ucvrscena onda to zavrsi havarijom za lanac i masakrom na prstima 🙈