ja prodajem po 50 eura metar, hrast i jasen, jedino ako su baš onak, cjepani jasen njega sam prodao po 60 iako da budem iskren....i 50 eur mi je muka tražiti od ljudi ali ispod toga stvarno ne mogu ićiGotove metrice sad trenutno idu po 550 kn.
Samo ako imaš pilu dobre farbe 🤔O ima se tu posla za nas amatere 😪
Lepa robica, dobar teren...Ja sam danas malo pod gablecom pobegnul u "priglede"šume🙂
Da vidim je sve na mestu, snega nema, mokro je dobro, ali valjda se bu sposušilo🙂😇🤗
Drva su kak sam ih ostavil tak jesu, niko niš nije diral, sve me čeka 🤠
Joj nemrem dočekati da vužegem pilu i da krenem, sve bu fučkalo i popevalo okolo mene kad krene violina 🎻🕺🤩😘
Samo moram još čekat jer je mokro😎
Neznam kak bum to dočekal kak sam napet👍🍺
Kakvo je to opuštanje i odmor, to je nekaj neopisivo. Imal bum dost posla sa šlajsanjem, al dobro sve prema jarku vlečem, to je prednost kaj nebum pakne skuril na raketi🚜🚀🚀
Onda bu i veselje kalat doma, sekira je spremna, novo držalo je gore i samo čeka da dopeljam drva. 🙂🏋️
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jal to trenutna cijena ili cijena iz novembra.ja prodajem po 50 eura metar, hrast i jasen, jedino ako su baš onak, cjepani jasen njega sam prodao po 60 iako da budem iskren....i 50 eur mi je muka tražiti od ljudi ali ispod toga stvarno ne mogu ići
Jel to sa dostavom ili rušenje i izrada metrice?Ja sam prošlu sezonu za uslugu uzimao 22,5e po metru.