• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa ne, nek ima jedna šuma blizu mene, i jučer me sused pita da bi kupili po pol, da nezna kaj da ponudino.
Jer ljudi su vani godinama a prodal bi drva.

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
448
Tako i moj prijatelj plača bukvu i grab 200kn metar u šumi. Gotove metrice sad trenutno idu po 550 kn. Kaj se bude dogodilo sad kad je euro neznam vjerovatno zaokruživalo na više.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Gotove metrice sad trenutno idu po 550 kn.
ja prodajem po 50 eura metar, hrast i jasen, jedino ako su baš onak, cjepani jasen njega sam prodao po 60 iako da budem iskren....i 50 eur mi je muka tražiti od ljudi ali ispod toga stvarno ne mogu ići

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ja sam prodaval bukva-grab prošle godine po 390 kn/m… Al mislim da nebum mogel više tak…

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja sam danas malo pod gablecom pobegnul u "priglede"šume🙂
Da vidim je sve na mestu, snega nema, mokro je dobro, ali valjda se bu sposušilo🙂😇🤗
Drva su kak sam ih ostavil tak jesu, niko niš nije diral, sve me čeka 🤠
Joj nemrem dočekati da vužegem pilu i da krenem, sve bu fučkalo i popevalo okolo mene kad krene violina 🎻🕺🤩😘
Samo moram još čekat jer je mokro😎
Neznam kak bum to dočekal kak sam napet👍🍺
Kakvo je to opuštanje i odmor, to je nekaj neopisivo. Imal bum dost posla sa šlajsanjem, al dobro sve prema jarku vlečem, to je prednost kaj nebum pakne skuril na raketi🚜🚀🚀
Onda bu i veselje kalat doma, sekira je spremna, novo držalo je gore i samo čeka da dopeljam drva. 🙂🏋️

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Ja sam danas malo pod gablecom pobegnul u "priglede"šume🙂
Da vidim je sve na mestu, snega nema, mokro je dobro, ali valjda se bu sposušilo🙂😇🤗
Drva su kak sam ih ostavil tak jesu, niko niš nije diral, sve me čeka 🤠
Joj nemrem dočekati da vužegem pilu i da krenem, sve bu fučkalo i popevalo okolo mene kad krene violina 🎻🕺🤩😘
Samo moram još čekat jer je mokro😎
Neznam kak bum to dočekal kak sam napet👍🍺
Kakvo je to opuštanje i odmor, to je nekaj neopisivo. Imal bum dost posla sa šlajsanjem, al dobro sve prema jarku vlečem, to je prednost kaj nebum pakne skuril na raketi🚜🚀🚀
Onda bu i veselje kalat doma, sekira je spremna, novo držalo je gore i samo čeka da dopeljam drva. 🙂🏋️

Lepa robica, dobar teren...

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
ja prodajem po 50 eura metar, hrast i jasen, jedino ako su baš onak, cjepani jasen njega sam prodao po 60 iako da budem iskren....i 50 eur mi je muka tražiti od ljudi ali ispod toga stvarno ne mogu ići
Jal to trenutna cijena ili cijena iz novembra.
U novembru je kod mene cijena ogreva prodajna bila 120km il 60e za bukvu, ostalo je ispod. Nakupci plaćali 45e bukvu na lagerima. Pa to kod vas i nije onda skupo. Ja sam prošlu sezonu za uslugu uzimao 22,5e po metru. A za sajlanje tehnike 15e, a ogreva 10 do 12e zavisno od terena najčešće je to 120 do 150 metra sajle.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
to je trenutna cijena iako mislim da neće oš dugo biti tako, zapravo ja prodajem po toj cjeni, ljudi traže 60 i po 65 eura...za uslugu ja radim po 18 eura po metru za sada, opet kažem, kod tebe, odnosno gdje su nezgodniji tereni daleko je i teži posao pa mora biti i više plaćen, ja se u ovoj cjeni nađem sa solidnom zaradom...ja zadovoljan, ljudi kojima radim zadovoljni, a ima i onih koji rade po 25-26 eura...ali rade 3-5 dana mjesečno, ja radim svaki dan

Najnoviji postovi

Na vrh